Merhabalar güç kaynağımdan şüphelendiğim için stres testi yapmak istiyorum gerekli programları yükledim ve Hardware Info programından boşta ki +12 +5 ve +3v değerlerini kontrol etmek istedğimde resimdede gördüğünüz üzere herhangi bir bilgi göremedim yani değerler görünmüyor sebebi nedir...
Merhabalar Deep Cool CC560 V2 R+PF750 kasaya sahibim bundan öncede yine deep cool bir kasam vardı sanırım aynı kasanın bi altı falandı emin değilim o kasa statik elektirik yapıp açılmamıştı ve garantiye yollamıştım çoğu parçam hatta yüzde doksanı değişmişti şuan bu kasada 2.defaya yaşıyorum...
5,6 bine kadar çıkabilirim sanırım 750 watt psu var uzun zaman geçti farkındayım bu başlığı açtığım dönem baya aradım bulamadım anlamadığım içinde almak istemedim şu sıra yine güç kesintileri oluyor almak istiyorum ama karar veremedim bir türlü
UPS
1733496588
UPS Elektirk fazla kesilmeye başladı evimde donanımlarım zarar görmesin diye almak istiyorum ama ne kadar güç kullanıcam ne laızm bilmiyorum
Bugün bilgisayarımı açmaya çalıştım ve bilgisayar açılmadı ve gücü kesip güç tuşuna falan bastım statik elektirik muhappeti için yine açılmadı en son çare prizdeki yerini değiştim kabolnun ve açıldı hemen prizi mi suçlamalıyım yoksa başka bir ihtimal varmı ve prize başka bir şey taktım ve priz...
Çok bir şey yok bu akşam R6 girereken mavi ekran yedim Log kaydını bırakıyorum ben baktım ama bir şey anlayamadım bilen varsa yardımcı olabilrimi teşekkürler
Maksimum Bütçem 3000 TL TÜrkçe Q ,mekanik takıntım yok ama oyun oynadığım için mekanik olursa iyi olur piyasa almış başını gitmiş mouse ve kulaklık Steel Series klavye de steel series alamyı düşünüyordum ciddi manada soygun gibi fiyatlar ağzım açık kaldı bi destek bekliyorum teşekkürler.
Merhabalar arkadaşlar bilgisayarımda 1tb M2 ssd var ve kendimce videolar yapmak istiyorum hobi olarak, videolar çok yer kaplıyor oyunlarda öyle kısacası depolama yükseltmek istiyorum ama baktımki M2 SSD fiyatları ile sata SSD ler aynı hale gelmiş durumda ve bana sata ssd ye bu kadar para vermek...