ÖSYM'nin kendi sitesine girip AİS'e e-devlet ile giriş yapın. Orada kimlik fotoğrafını görebileceksin ancak oldukça düşük çözünürlükte. Belki ihtiyacını...
Yurtdışında Model S'i taksi olarak kullananlar var. Milyon kilometreyi devirmişti ve herhangi bir sorun yaşamadığını söylüyordu.
Elektrik motorlarının...
İlki hariç hepsine katılıyorum iyi kullanıldığında çoğu motorda gider benzinli iyi motorlarda mevcut tabii ki, aksini söylemem.
İlk cümlede bilinmezlik var...
1 milyon kilometreyi sorunsuz bir şekilde alabilirsin. Bunun sonunda da batarya kapasitesi %80 civarında olacaktır. Korkulacak bir durum yok. Elektrikli...
Kendi adıma söylüyorum, 350.000 kilometreyi 7 - 10 yıl içerisinde tamamlarım. Bu şekilde kullanıp ikinci el olarak yarı fiyatına gayet de satılabilir eğer...
Kimse uzun süreli hesaplamıyor hocam öyle olsa benzinlinin dizelden ne kadar daha mantıklı olduğunuda anlarlardı
Bence şuan t10F beklenmeli bu bütçede...
Üzerine bir miktar eklenebilir. Kimisi henüz erken olduğunu düşünüyor, bence de aynı şekilde ancak 350.000 km yol yapıldığında aracın yarı fiyatına yakın...
Windows 11 indir gibi basit bi arama yaparak bulabilirsin. Cümle gergin gözükmüş olabilir sadece bu foruma gelip Technopat'i sorduğun için biraz gerildim...