Furkan Karagülle isimli üyenin son içerikleri

1. Furkan Karagülle

Yeni alınan Hp Victus 16 bataryası sizce kullanılmış mı?

Sanki biraz kullanılıp iade edilmiş gibi duruyor. Aldığınız yere iletebilirsiniz.
  2. Furkan Karagülle

Laptopta her bir parça aynı anda çalıştığı için net değeri böyle görebiliriz. Arka planda bir miktar pil tüketimi olmuş olabilir.
  3. Furkan Karagülle

CryrstalDiskInfo üzerinden SSD'nin kaç saat kullanıldığına bakın. Birkaç saat kullanım normaldir. Üretim sonlandıktan sonra birtakım test sürecinden geçiyor.
  4. Furkan Karagülle

İlk motorsiklet tavsiyesi

250 cc hacimle başlarsan kaza yapma ihtimalin çok artar. En azından birkaç bin kilometre 125 cc kullanmanı öneririm.
  5. Furkan Karagülle

İlk motorsiklet tavsiyesi

İlk motosikletini commuter sınıfında alman daha iyi olur. Acemiliğini çıkartırsın ve masraf çıkarsa bile komik rakamlara hallolur. Bende Lifan Lion 125 var, ihtiyacımı karşılıyor.
  6. Furkan Karagülle

Forza Horizon 5 - Nereden Satın Alınması Daha Doğru

Genelde Epic Games'te fiyatlar daha uygun olduğundan oyunlarımın tamamına yakını Epic'te ama Steam kütüphanesi ve sunduğu desteği göz önüne alınca her şey farklılaşıyor.
  7. Furkan Karagülle

IPad Alsam Mı Diye Düşünüyorum, Gereksiz Gibi De Geliyor...

Film, dizi vesaire izlerim diye 2 ay kadar önce 11" Samsung Tab A9+ satın aldım. Aldığımdan bu zamana kadar 10 saat kullanmamışımdır. Kısacası bilgisayar ve telefon her şeyi karşılar nitelikte olduğundan tablet gereksiz gibi.
  8. Furkan Karagülle

Forza Horizon 5 - Nereden Satın Alınması Daha Doğru

Microsoft Store'da 500 TL'ye düşmüş durumda ve Steam'da fiyatı 700 TL civarlarında. Standart versiyonunu almayı düşünüyorum, nereden satın almam daha doğru olur? Düzenleme: Kredi kartımdaki bir kampanyayla Microsoft Store'da 200 TL, Steam'da 488 TL'ye satın alabiliyorum.
  9. Furkan Karagülle

C# , C++, Java, Phyton - Detaylı Kurs PDF'lerine Nereden Ulaşabilirim?

C# , C++, Java, Phyton yazılım dillerinin detaylı kurs PDF'lerine nereden ulaşabilirim? Her birinde belli bir seviyedeyim ancak profesyonelliğe doğru yönelmek istiyorum.
  10. Furkan Karagülle

Sizce windows 11mi 10 mu

Elbette 11. Artık 10 güncelleme almıyor.
  11. Furkan Karagülle

57.000 TL'ye özelleştirilmiş R5 7500X3D & RX 9060 XT sistem alınır mı?

2K için uygun bir sistem olacaktır.
  12. Furkan Karagülle

57.000 TL'ye özelleştirilmiş R5 7500X3D & RX 9060 XT sistem alınır mı?

Fiyat yüksek sayılır. RTX 5070 GPU ve 7500F CPU'lu sistem alınabilir.
  13. Furkan Karagülle

Hangisini seçmeliyim rtx 4060, rtx 5060, rx 9060

Bazı zamanlarda RX 9060 XT bu fiyatlara düşebiliyor. Fiyatları takip edip bu kartı alabilirsiniz. Bir başka karta yönelmeyin.
  14. Furkan Karagülle

🔥İndirim İD COOLİNG SOĞUTUCULAR !

Gelbura'dan çok kez siparişim oldu ve herhangi bir sprun yaşamadım, sipariş verebilirsiniz. Ürünlerin fiyatları makul seviyede sayılır.
  15. Furkan Karagülle

Boyum daha uzar mı 17 yaş

Yaşım 23 olacak ve boyum 172 cm. Halimden memnunum kısa hissetmiyorum kendimi. Diyelim ki daha uzamadın, neden dert ediyorsun ki? :D
Geri