Furkan Karagülle isimli üyenin son içerikleri

1. Furkan Karagülle

21 mm Buji Anahtarı Önerisi

Görseldeki gibi bir buji anahtarı arıyorum. Nispeten kaliteli ve güvenilir satıcısı olan bir yerden buji anahtarı önerir misiniz? Bütçe elzem değil F/P olması kafi.
  2. Furkan Karagülle

Çözüldü✓ AOC 25G4KUR 420HZ ALDIM!

Hayırlı olsun dostum.
  3. Furkan Karagülle

1.3 Egea sabah ilk marş zor alıyor

Hava soğuk, kimi yerlerde -20 dereceyi bulmuş durumda. Motor ısındıktan sonra çalışma sesinde, gidişinde bir sorun yoksa bu şekilde devam edebilirsiniz. Arabayı sürekli düşük devirde kullanmayın bir de. Ara sıra devir saatini devirip öyle vites atın veya otobanda süratli gidin. Dizel arabaları...
  4. Furkan Karagülle

5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi

Belki bilenler vardır, My Summer Car diye Finlandiya yapımı bir oyun var. Datsun 100A'yı baştan sonra topladığımız, onardığımız bir oyun. Aynı yapımcı My Winter Car diye yan oyununu çıkarmış. Henüz çok bir şey yok tamamen erken erişim oyunu ve ilk oyunla çok benzer. Onu satın aldım dostlar...
  5. Furkan Karagülle

Her biri var. :)
  6. Furkan Karagülle

Önerin var mı? İade edebilirim nihayetinde.
  7. Furkan Karagülle

Wallpaper Engine'i aldım sadece. DL'in grafikleri, fiziği vesaire de vasat geldi bana.
  8. Furkan Karagülle

Sadece TYT 6 ayda biter mi?

Neden önlisans düşünüyorsun sadece?
  9. Furkan Karagülle

Witcher 3 var dostum.
  10. Furkan Karagülle

Alttakileri uygun gördüm. Öneriniz varsa alabilirim.
  11. Furkan Karagülle

Dolandırıldık dönermi yanarmı

Bazı iş yerleri iş ilanına "Sadece kadın çalışan arıyoruz." yazıyorlar. Kadın da bu durumdan yararlanmış. :D
  12. Furkan Karagülle

Yeni alınan Hp Victus 16 bataryası sizce kullanılmış mı?

Sanki biraz kullanılıp iade edilmiş gibi duruyor. Aldığınız yere iletebilirsiniz.
  13. Furkan Karagülle

Yeni alınan Hp Victus 16 bataryası sizce kullanılmış mı?

Laptopta her bir parça aynı anda çalıştığı için net değeri böyle görebiliriz. Arka planda bir miktar pil tüketimi olmuş olabilir.
Geri