Günümüzdeki şartlarda LPG daha işlevli. Elektrikli araçlar için bir süre daha beklemekte fayda var.
Şahsen ben benzinde kullanırdım. LPG motora zamanla zarar veriyor. Zaten 32.000 TL ücreti 16.000 km yol yaparak ancak karşılayabiliyorsun. Lpg ile kilometrede ortalama 2 TL, benzinde ortalama 4...
1.4 Egea ile 220 km/h hıza ulaştım. Devir çevirmedikten sonra atmosferik hiçbir araba gitmez. 6. viteste 100'le giderken dipgaz da yapsan o araba yol almaz.
Onu da denedim ancak biraz sıkıcı geldi. Keza Valorant da aynı şekilde. Mesela yine yıllar önce PUBG oynardım bayağı sarardı. Şimdilerde zevk vermiyor oyunlar.
Günlük yaşantımda fazla vaktim yok; haftanın bazı günleri birkaç saat oynayabileceğim, kafa dağıtma amaçlı, sosyal ortamı olan oyun önerileri istiyorum. Her türlü oyun önerisine açığım.
Gayet iyi bir anakart. Fanları araştırmanızı öneririm. Dediğim gibi net bir bilgim yok. Bunca masrafı yaptıktan sonra ilerleyen süreçlerde sorun çıkması üzer.
Fanlara bazıları kronik diyorlar, ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Belki uzun vadede sorun çıkarabilir net bilgim yok. Onun dışında anakartın kesinlikle x870 chipsetli olmasından yanayım. Geri kalan parçalar zaten üst düzey.
Görseldeki gibi bir buji anahtarı arıyorum. Nispeten kaliteli ve güvenilir satıcısı olan bir yerden buji anahtarı önerir misiniz?
Bütçe elzem değil F/P olması kafi.