Asus rog thor 1200w 80+platinium 4 senelik temiz bir psu buldum 1. Seriden 6 bin civarina arkadasim veriyor sistemini parcaladi sizce ne diyorsunuz alinir mi cok yuksek bir sistem kullanmyacagim 7500f 9060xt gibi uzun yillar boyunca upgrade yaparak ilerlemek istiyorum kablolwri vs tam peki 4 5...
Bugun telefonda geziniyordum ve boyle bir kampanya farkettim vodofone uygulamasina girip firsatlar bolumunden alabilirsiniz ayrica 12 ay boyunca chatgpt de bedava internet vermekte voodofonlular degerlendirebilir
Duz s24 veya türevlerini önerebilirim yurtdisi kutlu birtane tercih edilebilir dahs gecen gün sattım 17 binden
1781101005
S24 ve s25 serisinin serverlari acik su anda bin tl civarina imei attırabilirsiniz
, buarada elimde 1 tane daha s24 var ilgilenirseniz konusabiliriz
Su anda amazonda bu fiyattan satilmakta ayrica garantide 500 tl de puan vermekteydi amazonda oldugundan coğu bankadan pesin fiyatina 6 taksiti de bulunmakta ihdiyaci olanlar degerlendirebilir
2 defa icin yeterli olur 2 gram tf7 macunu piyasada fiyat bandinda alabileceginiz en guzel macunlardan biridir ve konudaki macundan bi tık daha iyidir kivami vs yaymak icin uygundur
Sogutucunu guzel secmissin acikcasi macun icinden zaten tf7 cikiyor gecen gun kuponla 500 tl ye 2 tane aldim su anda 550 tl fln acikcasi ben guclendirme kiti almayi tercih ederdim 200 300 tl daha vereyim en azindan daha saglam olsun kafasindayim senij tercihin tabii ki icindeki tf7 2 gram
Spesifik olarak ihdiyaciniz yok am5 platformunda genel olarak kisisel olarak cok pump out gormedim fakat alirsanizda zarariniza olmaz acikcasi kullanilabilir fakat almazsam olmaz diye bir fark bulunmuyor