furkan023 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bilgisayarım 30 saniye aciliyor geri kapaniyor ve geri açılıyor ekran vermiyor

Hocam yardım ettigin icin çok tessekur ederim anakart eski olduğu icin biraz zor oturuyormus bide diğer ram slotu bozuk çıktı onda çalışmıyor
  2. F

Ekran kartım rx 470 evet önceden çalışıyordu sonradan oldu tek ram vardı 8 GB bunun için iki tane ram almıştım 2×8 sonra bunların yonunu ya ters taktigimdan olabilir yada tam otursun diye çok bastirdim 1777112472 Ama sonradan eski tek Rami taksam bile böyle devam etti 1777112511 O yüzden power...
  3. F

İşlemci fanı çalışıyor, gevşekmi yada nasıl sıkılır bilmiyorum kule tipi var uzerinde dark freezer x93 2025 edition
  4. F

Bilgisayarım masa üstü DDR 3 bir sistem bilgisayarım böyle yapmaya başladı ve anakart pili sökdüm bekledim geri taktım olmadı sonra pili sokup ramleri sokup açmayı denedim hani ramlerden dolayimi diye Gine olmadı sorun nerde sizce bilgisayarciya gittim sadece kapanıp açılıyor ekran vermiyor...
Geri