Merhaba, bir tablet arayışı içerisindeyim. Tableti Zaman zaman masaüstü deneyimi gibi klavye ve mouse ile de kullanmak istiyorum. Bütçem 20.000 TL Öneriniz ne olur ?
Benim de 144 FPS monitörüm 200 sabitledim
1738767658
aslında performans karşılaştırması için başka arkadaşlarımda 3060 falan var 199a sabitliyor o fpsden aşağıya düşmüyor.
Arkadaşlar merhaba "AOC 27V2Q 27" 75 Hz 5ms" Monitör kullanıyorum. Monitörümü duvara monte etmek istiyorum. Monitörümün arkasında montaj yerleri yok maalesef. Görseli de ekledim. Nasıl bir yol izleyebilirim böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ne gibi önerileriniz olur?
https://www.trendyol.com/eldest/buyuk-boy-hy-510-35gr-1-93-w-m-k-termal-macun-cpu-sogutma-pastasi-cpu-gpu-ps4-ps3-pc-p-91788284?boutiqueId=61&merchantId=188539
böyle bir termal macun kullandım.
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bilgisayarıma Corsiar marka 240mm sıvı soğutma taktım. Sıvı soğutmayı taktıktan sonra işlemcimi stres testine soktum ve saniyeler içerisinde 88 dereceyi gördü ve 88 dereceden yukarıya da çıkmadı aşağıya da inmedi. Bu normal mi düzeltmek için ne yapılabilir...
Merhaba, Corsair H100 sıvı soğutmam var. Intel LGA1200 anakartımın arkasına takmak için braket bulamıyorum. Nereden bulabileceğim konusunda destek olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar herkese selam, çok eski bir bilgisayarımdan
Corsair Hydro Series H100 sıvı soğutma vardı. Intel i7-3930K işlemciyi soğutuyordu.
Bunu şuan aktif kullandığım i5-11400F işlemcimde kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
Bakımları nasıl yapılır ve içindeki sıvının sağlıklı olup olmadığını...
Merhaba, Ryzen serisi bilgisayar toplamak istiyorum, bilgisayarımı tasarım bilgisayarı olarak kullanacağım. Ryzen 5 veya Ryzen 7 en fiyat performans işlemcisi hangisi? İşlemciye uygun hangi ekran kartını önerirsiniz? Sistemi ikinci el toplamayı planlıyorum. Bütçem ekran kartı için maksimum...