Ürün güzel indirime girmiş halihazırda bu monitörü kullanıyorum memnunum 2k IPS arayanlar için hem marka hem de uygun fiyat düşmüşken değerlendirin 2 adet ekstra aldım, Stok şuan için 15 adet olarak gözüküyor.
[H3...
Highpower i mevcut sistemimde kullandığım ve daha hiç sıkıntı yaratmadığı için seçtim ve fiyatı da uygun tek eksisi şu an ekran kartını besleyememesi yoksa kullanmayı düşünebilirdim.
High Power Eco 700W 85+ Bronze 54A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPE-700BR-A12S)
Msi in eksisi...
Geri dönüşün ve detaylı incelemen için teşekkür ederim.
Anakart olarak çok kararsız kaldım Asus TUF Gaming B850-PLUS Wi-Fi 17 faz 80A ve MSI Pro X870-P Wi-Fi 17 faz 60A biraz kafama yattı
Asrock X870 Pro RS Wifi 17 faz 80A sinerji de olduğu için taksitleri kısıtlı
Ssd olarak güncelledim
[H3...
Merhabalar,
Şuan aldığım bileşenler aşağıdaki gibidir değiştir değiştirilse daha iyi olur dediğiniz bir parça var mi ek olarak 2 tane ana kart siparişi verdim fakat hangisinin daha iyi olduğunu bilemedim yada daha iyi bir öneriye açığım. Ek olarak 2k da kullanacağım.
Anakart :
[H3...
Merhabalar değerli dostlarım,
Bilgisayar başında rahat 12-15 saat duruyorum durmak zorundayim işim gereği kendim için gerekli.
Bana konforlu ve rahat uzun saatler kullanabileceğim terletmeyecek olan bir koltuk önerebilir misiniz? belirli fiyat aralıklarında.
Şimdiden teşekkür ederim.
Furkan K.
şuan denedim eski bir ekranda bir kere gördüm olayi.
oyunda 144hz den 120 hz e çekınce olay kayboluyor tam test edicem şimdi.
kullandığım DP kablo
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FL88VQB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
HDMİ dada oluyor ayni olay
eski ekran kartımda r9...
Bu şekilde mi ?
17-07-2022, 18:14:33 RainbowSix.exe benchmark completed, 232772 frames rendered in 881.297 s
Average framerate : 264.1 FPS
Minimum framerate : 5.8 FPS
Maximum framerate : 881.8 FPS
1% low...