Merhaba arkadaşlar yakın arkadaşım için pc toplayacağım 30 35 K bandın da önerdiğiniz hazır sistemleri atabilirmisiniz genelde simülatör oyunları oynayacak f1 forma tarzı
Birde 144hz 1ms monitör tavsiyeniz varmı (30 35 K PC bütçesinin dışında bu)
Golflerde güzel ama dsg şanzıman olayı gözümde büyüdü biraz olur olmadık yerde patlarsa diye korkuyorum BMW’de zaten zorlamadan kullanıcam drift felan de atmam
Ya valla bütçenin üstünde bi araç aslında sırf BMW olsun diye almak istiyordum bunu
1733472536
Yada daha düşük fiyatlı mı baksam acaba ilk araba olarak yada varsa tavsiyeniz 700 800 arası çok iyi olur
İnternetten bakarak felan biraz ayarladım artı yapacak bişi yok malesef
Evet adam ayıplı ürünü alamıyoruz dedi kutusu açılmış felan diyor ulan ürünün teşhiri yok orda takalım bakalım hiç bilgide vermiyorlar iade konuşun da da
Dün teknosadan aldım kulaklığı sonları kurdum ettim ama elimdeki 300 e aldığım gamepower bu kulaklıktan daha iyi ses veriyor oyunlar da gittim iade götürmeye almadılar ayıplı ürün diyerek bu kulaklığın ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi bulamadım ben.
Hocam geçmiş olsun ayıplı ürün diyerek iade almadı oe teknosadan niye ürün aldıysam artık
1724576517
Beyler sakın teknosadan alışveriş yapmayın bide bu artics nova 5 i almayın