Merhaba AMD R7 200 serisi ekran kartı kullanıyorum Valorant oynarken bir anda bilgisayar donuyor. Alt Tab yapamıyorum ekran donuyor bilgisayar kullanılamıyor kapatma tuşuna basıyorum kapanmıyor. Bende kapatma tuşuna 10 saniye basılı tutarak hemen kapatıp açıyorum ancak ben oyuna tekrar giresiye...
Selam merhaba öncelikle Casper bilgisayar kullanıcısıyım bilgisayarımda Valorant'ta ekran kilitlenip durduğundan güç tuşuna biraz basılı tutup bilgisayarın gücünü kesiyordum 5 defa falan yaptım bilgisayara bir şey olmamıştı sonra dün işim çıktığından bilgisayarın fişini direk söktüm sonra eve...
Merhabalar Şimdi Arkada Cs Hilesi Açık Kalmış Kazayla Riot Gamesden Valo Girince Oto Direk Hesabımı Askıya Aldı Ekranda Kalıcı Uzaklaştırma Yazdı Bu İlk Banım Oldu Lütfen Yargılamayın Ne Zaman Geçer?
Diğer yanıt verenler 3000 mhz de çalışır dedi ama bu hocamın dediği rami taksam görüntüde falan sorun olurmu
1689693768
Cpu z de benim rami ddr4 gösteriyor ama ramexpert ddr3 gösteriyor hangisine inanmam gerek
bayadır termal macun değişmiyorum şuanda değişemicem valo en düşük ayarlarda 125 fps 2 dereceli sonu pc sıcaklık 95 görüyor :D sorun olurmu
1689692050
yani buna 1 k verince 2x8 iki ram geliyor