furkan2 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

var bizzat denedım
  2. F

Hocam monitör ahım şahım değil bence ama ben sizin attığınız fotdaki olayı hiç yaşamadım sadece youtube da kalitesizlik yaşadım o ayrıca birde sıkışmış piksel vardı başka bir sorunum olmadı.
  3. F

Kablo da sorun olduğunu biliyordum hemen yeni kablo siparişini verdim.
  4. F

çok garip bende hiç olmadı 1 defa bile.
  5. F

LENOVO 67B7GACBTK LEGION R25I-30 24.5 Alınır mı?

Hiç bilmiyorum sanırım kronik.
  6. F

bencede mesela bende standby olayı hiç olmadı ışık sızması da veya ghost filanda ama dediğim olay var ve 3 gün sonrada sıkışmış piksel çıktı sorun bu. 1702840069 ama oyunlar yağ gibi cam gibi görüntü hikayeli oyun oynayan birisiyim efsane görüntüler ortaya çıkıyor.
  7. F

eklerim tabi ama telefonum çok eski malesef anlaşılmaz evet youtube de oluyor , mecbur 4 k izliyorum destekleyen videoları şükür netim fiber.
  8. F

knk tamamen şans ben hiç standby mode olayını yaşamadım ama youtube pikselleşme var sadece.
  9. F

Lenovo Legion R25i-30 youtube videoları kalitesiz

onlar zaten ayrı bi kafa yapacak bişe yok
  10. F

Sakin knka sakin ben şöyle teselli ediyom kendimi oyun performansı baya iyi sadece piksel siyah ekranda çıkıyor süreklide kalabilirdi. yapacak bişe yok yoksa yumruk atılır yani .
  11. F

Bilmiyorum knk ta kafaya taktın mı çıldırıyom gerçi benimkisi çok küçük senin piksel biraz büyük. 1702650127 Hocam kablo gelince sizden haber bekliyorum mutalaka.
  12. F

Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah...
  13. F

oyun için alcaksan kesinlikle al ama dizi film için asla önermem.
  14. F

Sorun devam ediyor ayrıca 3 gün sonra sıkışmış piksel çıktı başıma birde ne yapacağım bilmiyorum . iade veya değişim düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok ufacık bile yok çok garip, değiştirdiğimde ışık sızması olur diye korkuyorum.
  15. F

iade tabii ki ilerde panel sorunu olabilir.
Geri