Hocam monitör ahım şahım değil bence ama ben sizin attığınız fotdaki olayı hiç yaşamadım sadece youtube da kalitesizlik yaşadım o ayrıca birde sıkışmış piksel vardı başka bir sorunum olmadı.
bencede mesela bende standby olayı hiç olmadı ışık sızması da veya ghost filanda ama dediğim olay var ve 3 gün sonrada sıkışmış piksel çıktı sorun bu.
1702840069
ama oyunlar yağ gibi cam gibi görüntü hikayeli oyun oynayan birisiyim efsane görüntüler ortaya çıkıyor.
Sakin knka sakin ben şöyle teselli ediyom kendimi oyun performansı baya iyi sadece piksel siyah ekranda çıkıyor süreklide kalabilirdi. yapacak bişe yok yoksa yumruk atılır yani .
Bilmiyorum knk ta kafaya taktın mı çıldırıyom gerçi benimkisi çok küçük senin piksel biraz büyük.
1702650127
Hocam kablo gelince sizden haber bekliyorum mutalaka.
Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah...
Sorun devam ediyor ayrıca 3 gün sonra sıkışmış piksel çıktı başıma birde ne yapacağım bilmiyorum . iade veya değişim düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok ufacık bile yok çok garip, değiştirdiğimde ışık sızması olur diye korkuyorum.