furkan234 isimli üyenin son içerikleri

1. F

DualSense 5'in özellikleri PC'de nasıl kullanılır?

Arkadaşlar merhaba, geçen günler DualSense 5 satın aldım. Şarj ettim ve bilgisayara taktım. Steam'den DSX yazılımını satın aldım, DLC'sini satın almadım. Sormak istediğim bazı şeyler var. Bilgisayarda adaptive triggersı nasıl kullanabilirim? Program sayesinde kullanabiliyormuşuz sanırsam. Biraz...
  2. F

INNO3D RTX 5070 TWIN X3 vs ASUS DUAL RTX 5070

Tamamdır hocam, sağ olun verdiğiniz cevaplar için. Bu akşam Gaming Gecesini bekleyeceğim fakat Vulcan'ın eskisi gibi 29 civarına düşeceğini pek sanmıyorum. İncehesap çünkü fiyatını 40'a çıkarmış. Gaming Gecesindeki duruma göre eğer ki eski fiyata düşerse Vulcan, düşmezse Gaming Trio'yu tercih...
  3. F

Hocam peki MSİ Gaming Trio ile arasında nasıl bir fark var, ikisi arasından da Vulcan mı tercih edilmeli?
  4. F

Hocam peki ikisinden birisi düşerse, Vulcan ya da Ultra W fark etmeksizin almalı mıyım, yoksa Vulcan için para biriktirmeye değer mi? Aralarında büyük bir fark olur mu?
  5. F

Düşen modeli sanırsam Vulcan değil, Ultra modeliydi. Bu karttı galiba düşen: - https://www.incehesap.com/colorful-igame-geforce-rtx-5070-ultra-w-oc-gddr7-192bit-oc-12gb-v-12gb-gaming-ekran-karti-fiyati-80208
  6. F

Hocam merhaba, İNNO3D X3 OC şuan vatanda 29 Bin civarı bir şey. Colorful İGame Ultranın Gaming Gecesinde o kadar düştüğünü bilmiyordum ben. Eğer ki yarın düşerse değerlendirebilirim onu, bir kenara yazdım. Ayrıca daha önce hiç Colorful ekran kartı ürünlerini kullanmadım, bilgi sahibi de değil...
  7. F

3 fanlı birde alacağım X3 OC versiyon. Bende onu almayı düşünüyordum. Peki Asus'un 3 fanlı Prime modeli nasıldır?
  8. F

Arkadaşlar fiyatları çok yakın, hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
  9. F

Bluetooth adaptörle DualSense 5 tüm özellikler çalışır mı?

Steamdeki DSX uygulaması ile kablosuz kullanabilir miyim acaba? Bir arkadaş öyle demişte, bir bilginiz var mı?
  10. F

Bluetooth adaptörle DualSense 5 tüm özellikler çalışır mı?

Merhaba, DualSense 5 için TP-Link UB500 Bluetooth 5.3 nano USB adaptör alacağım. Bu adaptör ile adaptive triggers özelliğini kullanabilir miyim?
  11. F

SteelSeries Arctis 5 yazılım Update sonrası ses gelmiyor

Arkadaşlar merhaba, SteelSeries GG üzerinden kulaklığa gelen frameware güncellemesini yaptım. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra hiçbir şekilde kulaklıktan ses gelmedi. Telefona bağladım telefondan ses geliyor fakat bilgisayardan gelmiyor. Ses düzey karıştırıcısını açtım, ses aygıtı olarak...
  12. F

M2 SSD ve Normal Sata SSD Aynı Anda Kullanılmıyor

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ve kendim geç dönüş yapabildiğim için özür diliyorum. Dediğiniz gibi SATA kablosunun yerini değiştirince SSD'yi kullanabildim. Tekrardan teşekkürler hocam.
  13. F

M2 SSD ve Normal Sata SSD Aynı Anda Kullanılmıyor

Arkadaşlar selam. Sistemime yeni m2 ssd taktım, taktığım zaman sistem hiçbir şekilde eski sata ssd'yi görmüyor. Bilgisayar yönetimi kısmında bile çıkmıyor eski ssd. Anakartım Msi B450 Tomahawk Max II acaba sorun neyden oluyor olabilir?
  14. F

İtopya onlineda olmayan ürünü başka mağazadan yollar mı?

Arkadaşlar yollamıyorlarmış, kendimizin gidip fiziki olarak almamız gerekiyormuş.
  15. F

İtopya onlineda olmayan ürünü başka mağazadan yollar mı?

Arayıp soracağım. Fakat alacağım üründe sepette indirim mevcut ve bu indirimin Pazartesi gününe kadar bitmesinden korkuyorum.
Geri