Furkan4535 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Hangi Bölüme Randevu Almalıyım ?

Bende öyle düşünüyorum onlar zaten baya devasa gözüküyorlar 3 4 cm atarım umarım
  2. F

Yo sosyal medyanın etkisi değil dostum ben sosyal medyadan tesirlenen biri değilim sadece uzama şansım var mı diye sordum 3 4 cm atsam iyi olur şahsen . 1755479531 Dostum boyumun kısa olduğu kısmı aslında şöyle 1.80 1.83 senin zannettiğin kadar uzun bir boy değil aslında karşı cinsle muakayese...
  3. F

Niçin rahatsız etmeyeyem ki hocam bu iş için varlar zaten ben soruma merakıma cevap aramak için gitmek istiyorum zaten 1.83 1.84 olurum umarım kapanmamıştır 21 e kadar uzasam kafi
  4. F

Herkese İyi geceler Merhabalar , arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve 1.80 cm boyundayım boyum daha uzar mı hipofiz bezlerim kapandı mı kapanmadı diye daha uzama ihtimalim var mı diye Randevu almak istiyorum bu bölümle ilgilenen bölüm endokrinoloji diye duydum fakat MHRS üzerinden baktığım da çocuk...
  5. F

19 yaşındayım boyum daha uzar mı ?

Dayılar uzun biri 1.78 diğeri 1.77 falan
  6. F

Ah be reis üzüldüm hakikaten uzama ihtimalin var mı ?Peki senin umarım 1.70 i görürsün
  7. F

Reis sende benden aç gözlü çıktın he :) 1.92 neyine yetmiyor birde 16 yaşındasın 2 metreyi görürsün sen ileride zaten rahat ol görmezsen bile boyun devasa ortalamanın çok üstünde
  8. F

Vallaha reis benim Küçüklüğümden beri uyku problemim var hep geç yatardım uykuyla aramız limoni yani istesemde yatamam erken yatamıyorum pek gecelerin adamıyım ama bir şeyi çok istersem yaparım. Deneyeceğim muhakkak yalnız 10 da değil de 11 gibi falan yapabilirim en erken bu saat dilimi olur mu
  9. F

Sporu evde yapmıyorum dostum işte sorun o salona gidiyorum ve vaktim kısıtlı oluyor gün içinde dışarıda olabilir belki şahsen ortaokuldan sonra hiç ip atlamadım .Tamam dostum etmem :) teşekkür ederim
  10. F

Umarım kardom boyum 14 yaşında 174 falandı boyum bir anda attı bu boya sonrasında uzama durdu işte bu yaşıma kadar bu kadar gelebildim. 1754183634 Reis ip atlamak için uygun koşullarım yok basketbolu deneyebilirim belkide
  11. F

Çok güzel bir örnek olmuş :) 1754183496 Vücut geliştirme ile uğraşıyorum hali hazırda spor olarak reis şu yaşıma kadar da hiç basketbol oynamadım ne yalan söyleyeyim
  12. F

Boy uzatma ameliyatlarını biliyorum fakat riskleri var diye biliyorum baya sanırım .
  13. F

Abartma be bro o kadar da devasa bir boy değil 1.80 1.90 civarı olsam tamam derim
  14. F

Haha dostum açgözlüyüm fazlasını istiyorum
  15. F

Dostum evet biliyorum 1.73 ortalama boy fakat 1.80 de pek uzun boy değil hatta günümüze nazaran ortalama boy olarak kalıyor boyundam memnunum lakin 3 4 cm daha atsak iyi olur kardom
Geri