https://ty.gl/y0e9eklzs1
Aldığım Model bu
ilk öncelikle .
bu laptopu alırken ne kadar alma pişman olursun.git victus al nitro5 al densede ben yinede kafama koydum aldım.
FAN SESİ :FAZLA Bİ FAN SESİ YOK SADECE YÜKSEK PERFORMANS MODUNDAYKEN FAN SESİNİ TAM DUYABİLİRSİNİZ (FN+1)İLE SOĞUTUCU AÇILIR...
Tamamdır arkadaşlar sağolun geri dönüşler için ben çözüldü diyorum geçiyorum.laptoptan memnun kalmassam kesinlikle HP victusa geçerim memnun kalıp kalmadiğimida yine burda belitirim düşüncelerimle .iyi bayramlar
Knk gerçekten haklı olabilirsin ki bu işlerden anliyosun.
Ben 14 sene boyunca
2gb ram
Atı Radeon HD 2400pro ekran kartı
İ2 miydi neydi ama baya düşük bı işlemci
Boyle bı sistem kullandım
Bana bu laptop ilaç gibi olcak
Siteye ne zaman bişey yazsam ilk sen yardımcı oldun çok sağol Allah razı olsun...
Kanka bende çok daraldim bu konuda biliyonmu
Öbürlerine bakıyorum bütçemi aşiyor
Başka bakıyorum muhabbet hep onu alcağina bunu al a dönüyor bende daraldim artık . baktım fiyatı alternatiflerinden ucuz aldım ilerleyen zamanlarda zorlanirsa yükseltme yaparım zaten bana yetiyor artiyo bu laptop.
Satıcıya sordum maksimum değeri 100w fakat performans a göre değişiklik gösterebilir diyor bu ne anlama geliyor
Laptop u sipariş verdim bu arada haberiniz olsun
40k bütçem var.bir sürü inceleme videosu izledim tavsiyeler aldım kullananlara konuştum excalibur g870 hakkında çok kötü bir durum bildiren olmadı bende g870 almaya karar verdim