kasamın fanlarının sıkıntıları vardı eskimişlerdi fanlarımı değiştirmek için bir set fan takımı aldım fanları söküp eski fanlarımı da boşa duracağına kasanın üstüne takayım dedim taktım fakat bir sıkıntım oldu
RGB ler yanmadı ama fanlar çalışıyordu RGB led kablosunu takınca bu sefer fanlar...
sayın moderatörüm hepsini denedim önce chipseti güncelleyip sonra biosu güncelledim bir çok kez format attım disk değiştirdim ramın cryistal diskten disklerin sağlıklarına baktım sadece tek bir şey şüphelendiriyor görev yöneticisi açarken cpu kullanımı anlık %100 olup sonra düşüyor ama...
Ryzen 5 3500x
Rx 570 4 gb
16 gb ram 3000 mhz xmp açık
Kingston 500 gb m2 ssd e sistem kurulu önceden yoktu bir sene önce pes 21 e yama kurarken olmaya başladı birden bire
Merhaba bilgisayarımda sürekli video da ki gibi takılmalar oluyor. Geç çalışıyor oyunlar da bir anda 2-3 saniyelik donmalar görüntü donuyor ses geliyor. Her şey güncel bios bile güncel windowsu kaç defa yeniden yükledim hatta disk bile değiştirdim m2 ssd e geçtim bunun nedeni nedir acaba?
Bilgisayarım videodaki gibi donmaya başladı önceden de dönüyordu ama bu kadar yoğun değildi m2 alıp sistemi ona kurdum hala düzelmedi bios güncelledim düzelmedi acaba sorun neyden kaynaklı olabilir?
Selamun Aleyküm bir konuda yardım isteyeceğim ben bir uygulama açarken mesela operayı yada alt-tab attığım zaman işlemcim anlık %100 kullanıma çıkıp drop girip sonra düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim ve yaşayan varsa çözümü nedir bunun acaba bilgisi olan varmı ekran kartını güncelledikten sonra...
fullmark testini başlatmadan önce değil mesela arada bir gidip geliyor bugün bilgisayarı açtım olmaya başladı arada çizgiler oluyordu yeşil yeşil fullmark testiği yaptığım zaman hiç çökme falan olmadı fullmarktayken sıkıntı olmuyor çıkıyorum masa üstünde dolaşırken falan birden gidiyor ?
arkadaşlar merhaba bir sorun yaşıyorum ekranım sürekli gidip geliyor yeşil oluyor sürekli çizikler olmaya başladı bugün ekran karıncalanıyor bir kaç defa siyah olup karıncalanıyor en son yeşil oluyor kendine geliyor...