Furkan9 isimli üyenin son içerikleri

1. F

RTX 5060 Laptop Tavsiyesi

İdarelik laptop alacağım şuan önerebileceğiniz en mantıklı rtx 5060 laptop öneriniz nedir? Birde 2.el sonradan kolay satabilir miyim?
  2. F

🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

Ram ve ssd yükseltilmesi yapılabiliyor mu?
  3. F

İstanbulda PS5 nereden alabilirim?

Hem görerek alıyorum hemde cd li model alıyorum
  4. F

Sıfır dostum
  5. F

Kaç olmalı
  6. F

Cd li 25-26 ilan koymuşlar 24 teklif edicem 1765197753 Bende ilkte direkt ordan almayı düşünüyordum ama olumsuz yorumlar gördüm
  7. F

Arkadaşlar sıfır PS5 almaya niyetlendim, mağazadan almak istiyorum güvenilir ve ileride bir şey olursa muhatap bulabilmek için. Bir sürü konsol satan yer var bulduklarım; khalkedon elektronik. Oscar technoshop. Kahraman konsol. Piksel oyun. Royal konsol istasyonu. Konsol park Apple noktası...
  8. F

PS5 nereden almalıyım?

Evet burası birde aynı yerde Gnd bilişim varmış alırsam ikisinden birinden alıcam
  9. F

PS5 nereden almalıyım?

Öncelikle merhaba hayatımda ilk defa konsol alacağım playstationda karar kıldım ps5 alacağım. Diğital ve cd versiyonu arasında kaldım ama az fiyat farkı olduğu için cd versiyonu alacağım, trendyol hepsiburada, amazon v.s yerlerde 30k üstü satılıyor çift kol sahibindenden ilanlara baktım...
  10. F

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

5000 serisi Loq larda anakart sıkıntılı mı? Ya 5060-5070 loq yada 5060 legion düşünüyorum sizce? Farklı modelde önerebilirsiniz.
  11. F

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

Kullanmayacak varsa kodu verebilir mi?
  12. F

Game Garaj Slayer X7T-5070 almalı mıyım? Önerileriniz neler olur?

İntel işlemcili olan pil ömrü diğerine nazaran daha iyi olur.
  13. F

Yardım GameGaraj X5t 5050 mi X7t 5060 mı?

Arkadaşlar 1-2 aydır laptop bakıyorum adamakıllı bir laptop seçemedim F/P açısından bu iki cihaz arasında kaldım. Ders çalışıp, dizi film izleyip ve oyun oynayacağım (genellikle CS, Valorant tarzı oyunlar bazen de AAA oyunlar oynamak istiyorum) 5050 olan yeterli olur mu ekstra 9 bin TL vermeye...
  14. F

Masaj Tabancası öneri

Max 1500 tl verebilirim genel ağrılar ve rahatlama için masaj tabancası almak istiyorum öneriniz var mı? https://ty.gl/0wd672gwg1yp8 Bu nasıl?
  15. F

Laptop önerisi hangisini önerirsiniz

Bende laptop alacağım bu fiyat bandına çoğu kişi Acer Nitro 16 öneriyor f/p olarak bende onu almayı düşünüyorum sizde ona bir bakın derim
Geri