Grafikleri baya güzel duruyor ama kafamda soru işareti var az çok oyunun amacını öğrendim konsol da türkçe desteği yok maalesef sizce alırsam zorlanır mıyım?
arkadaşlar bundan önce flat g241 kullanıyordum başına talihsiz bir olay geldi taksitle almak zorundayım bu sefer curved monitör denemek istiyorum sizce bu modellerden hangisini alıyım?
dün birden başıma bu geldi oyun sırasında görüntü gidiyor ama fanlar çalışıyor bilgisayarı yeniden başlattığımda ekran kartının aygıt yöneticisinde devre dışı kaldığını görüyorum
evet onu arattım kingston ile alakasız bir yere atıyor sonra google play de wechat adında bir uygulama açıldı kalın kutulu olan sahte
1668374757
adını bile anmak istemiyorum bide o kadar insan satın almış orjinal diye en çok satılanlarda 2 :D
bana şu şeffaf karton da ki gibi gelmesi lazımdı bizzat trendyol kendisi de şeffaf karton da gönderiyor sağ alt bölümde bulunan etiket de fake ile farklı yarın dediğim gibi kargoya vereceğim
peki seri numalarının geçersiz olduğunu söylediğim için bu tür şeyleri inceleyecekler mi yani bir orjinallik testi diye bir şey uygulanıyor mu trendyol da bir sürü kanıt yazdım çünkü
hiç satıcı gözüme batmadı zaten buradan satın alarak baştan hata yapmışım ayrıca resimdeki ile bana gelen şey çok farklı kutusu kingston kalın bir kutuda paketleme yapmıyor
çok pardon yanlışlıkla attım aldığım yer burasıydı buranın sitesinin mailine kanıt amaçlı iade işlemlerini başlattığıma dair bir mail de gönderdim elektronik bir kanıt olsun diye...
https://www.trendyol.com/kingston/a400-ssd-240gb-500mb-350mb-s-sata3-ssd-sa400s37-240g-p-2516791
buda bana gelen zımbırtının aynısı oda buradan satın almış tek farklılık hepsiburada olması