Merhaba,
Yeni bir sistem topladım ve CPU güç bağlantısı konusunda bir sorum var.
Anakartım: MSI B850 Gaming Pro
Anakart üzerinde 2 adet CPU güç girişi bulunuyor (8 pin + 4 pin / 8+8 pin).
Kullandığım PSU’da ise sadece 1 adet CPU (EPS) kablosu mevcut.
Sistemim:
İşlemci: Ryzen 7 7800X3D...
merhbalar hali hazırda am4 bir sistem kullnıyorum ama parçlar eskidi ekran kartı hariç tüm parçakları degiştiricem
ekran kartım: rx 7700 xt
bütcem 45k ve altı
işemci, anakart, ve ram
siyah olması onemli
yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,
Yeni bir sistem topluyorum ve işlemci seçimi konusunda kararsız kaldım. Aşağıdaki iki işlemci arasında kaldım:
AMD Ryzen 7 7800X3D
AMD Ryzen 5 7500X3D
ekran kartım: RX 7700 XT
Bu iki işlemci arasında oyun performansı açısından ne kadar fark var? aralarında 4k gibi bir fiyat varkı...
aynı fiyata daha duşuk cl degerli ramler var onlara bakabilrisinmz
https://www.pazarama.com/patriot-viper-venom-16gb-1x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-gaming-ram-pvv516g60c30-p-4711378429183
ramın indirmi bitti malesef anakarta 8 k geliyo işlmcecide dedigniz yapıcam teşekürlwer
1773677202
anakart konusunda karasızım atx ve siyah olsun istiyorum isteklerime uyan bunu bulabildim varsda b şka onerniz acıgım ;)
tavsiyeniz üstüne sepet boyle oldu
m2 ssd olarak önerebilieceginz bir şey varmı bütcem sınır 500gb yeterlı olur bana hali hazırda 2tb var zaten 5kyı cok ge.mese iyi olur
1773594807
suan bunları akmayı duşunoyorum beni üzmez herhalede
arasında cok büyük bir fark yoksa ben viper venomdan yanıyım gibi
1773568302
m2 ssd olarak önerebilieceginz bir şey varmı bütcem sınır 500gb yeterlı olur bana hali hazırda 2tb var zaten 5kyı cok ge.mese iyi olur
Merhbalwr hazırda am4 sistem kullanıyorum ve am5 e geçmek isitorum ekran kartı hariç bütün parçaları değiştirmek isitorum parçaları seçtim ama yinede bazı teretütlerim var seçtigim parçalar su seklide
Marka: XPG
[H3...
merhbalar yeni aldım ekranlı kasa ekrana usb ile guç digerken bilgisayar açılmasıan ragmen ekranlar goruntu gelmiyor ancak kasanın ekranınn usbsı takılı olmadıgında ekran geliyor ve bu zamanda takıdtıgımda ekran da bir sorun olmuyor sebebi ne olabilir
🖥️ Güncel Sistem Özelliklerin (doğru kasa...