furkan_qp isimli üyenin son içerikleri

1. F

Adana'da güvenilir optikçi önerisi

Adana'da önerdiğiniz, memnun kaldığınız, uygun fiyat sunan bir optikçi var mı?
  2. F

LGS matematik konu anlatımı için YouTube kanalı ve soru bankası önerisi

Konu anlatımı olmadan zor olur hocam. Önerdiğiniz başka bir kanal varmı?
  3. F

LGS matematik konu anlatımı için YouTube kanalı ve soru bankası önerisi

LGS matematik konu anlatımı için YouTube kanalı ve soru bankası önerebilir misiniz lütfen?
  4. F

Arkadaşlar yardım edin

İSO dosyasını USB belleğe yazdırdıktan sonra oluşan bölümler onlar. Silemezsiniz ve virüs ile alakalı değiller.
  5. F

4060 Pubg Mobile Kasıyor

Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?
  6. F

Valorant da attığım değerler normal mi

İşlemci sıcaklığı yüksek.
  7. F

YURT DIŞI CİHAZI NEDİR Alınır mı?

Yurtdışı olduğu için IMEI numarası Btk'ya kayıtlı olmuyor ve bu sebepten 120 gün içinde telefon şebeke servisi devre dışı kalıyor. Telefonculardan IMEI attırmanız gerekiyor. Ama bu işlemden sonra telefona güncelleme, format işlemi yaptığınız zaman atılan IMEI siliniyor. TWRP ile IMEI bulunan...
  8. F

Düşük Fps "işin erbabı lazım"

Fps sınırı açık olabilir mi hocam? Veya dikey eşitleme.
  9. F

Android Xiaomi Redmi Not 10S için TWRP nereden bulunur?

Redmi Note 10S (rosemary - M2101K7BG) için TWRP'ye ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
  10. F

Mouse ve mousepad Önerisi

Çoğunlukla cs2 oynuyorum hocam. Oynarken ince vuruşlar yapabiliyorum, kayması bana göre iyi.
  11. F

Mouse ve mousepad Önerisi

Şuan bu mouse pad'i kullanıyorum hocam. 1 yıla yakın oluyor. Pek çok kez çamaşır makinesinde yıkadım, dikişlerinde sökülme falan olmadı. Tek kötü yanı kullanınca üzerinde beyaz lekeler oluşuyor. Bunuda bir tanıdığım kullanıyor. İlk söylediğim üründe beyaz lekeler oluştuğu için bu ürünü almış...
  12. F

Dlss sizce mantıklı mı?

DLSS fps yükseltiyor, buna diyecek bir şey yok. Ama görüntüyü çamurlaştırıyor. Göz boyamaktan başka bir şey olmadığını düşünüyorum.
  13. F

Mafia Defenitive edition oynarken pc çöküyor

Oyun olsa bilgim vardı da hocam. Bilgisayarın neden böyle yaptığını bilemiyorum.
  14. F

Mafia Defenitive edition oynarken pc çöküyor

Bilgisayar mı tamamen kapanıyor hocam? Yoksa sadece oyun mu?
  15. F

PUBG MOBİLE SİSTEMİM YÜKSEK OLMASINA RAĞMEN KASIYOR

Çözüm buldunuz mu hocam?
Geri