furkanakman isimli üyenin son içerikleri

1. furkanakman

40-45k laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x5t-5050-c2-intel-core-i5-13500hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5050-16-wuxga-165hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-pm-HBC00009MMKU8
  2. furkanakman

RTX 3050 Asus Tuf alınır mı?

Ben sana 3050ti asus rog 21 bin tl vereyim. 40 bin tl kesinlikle verilmez
  3. furkanakman

🔥İndirim GameGaraj Yeni Dizüstü Bilgisayarlar - Vade Farksız 9 Taksit

Evet hocam o şekilde olacak. Dün akşam 2 bintl ek indirim vardı sabah alırım dedim gitmiş. Keşke alsaydım bende. 42 bin tl`ye konudaki cihaz çok güzel fiyata geliyordu.
  4. furkanakman

🔥İndirim Game Garaj Slayer X5T I5 13500HX RTX 5050 42.999 TL (Visa Kart)

Bende bunu almayı düşünüyorum
  5. furkanakman

Yardım Game Garaj Slayer X5T-5050 laptop alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki laptop 43 bin tl`ye ve peşin fiyatına 9 takside geliyor. Yazılım işleri ve genel olarak sadece valorant vs. oynuyorum. Bunun için alınır mı? Cihaztv tarafından videosunu inceledim gayet kafama yattı. Sıcaklık değerleri vs. de çok iyi...
  6. furkanakman

Sistem topladım yorumlarınızı bekliyorum

Fiyatları tek tek hesapladım hocam şuan bana bu sistemin geliri 20.050TL 1673023436 Ayrıca ekran kartı 2. el`dir.
  7. furkanakman

Sistem topladım yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar, kendim için bilgisayar topladım nasıl kontrol eder misiniz? Sistem bana 20K`ya falan gelecektir. Eklememi veya daha fazla önem vermemi istediğiniz kısımlar olursa çok iyi olur. İşlemci AMD Ryzen 5600X Ekran Kartı Nvidia 3060Tİ 8 GB 256BİT Ram Bellek Corsair Vengeance...
  8. furkanakman

Bu bilgisayar alınır mı? Tavsiye

Tahmini olarak bu sistem ne kadar idare eder beni? Birde bunda ki ramları 32 olarak alsam darboğaz sorunu vs. yaşamam değil mi? Kullandığım uygulamalar vs. ram yiyor genel olarak
  9. furkanakman

Bu sisteme stok soğutucu yeterli olur mu? Yoksa ek olarak sıvı soğutma da alabilirim.
  10. furkanakman

Özellikleri yazabilir misiniz?
  11. furkanakman

İşte bunun da 3060Tİ versiyonunu bulamadım maalesef ki. 3060Tİ ikinci el olarak temiz alma imkanım var ama parçaları tek tek toplayınca da fazla fiyat çıkıyor.
  12. furkanakman

Kasa tamamen mesh bir kasa ve soğutma konusunda oldukça iyi gözüküyor. Beni tek düşündüren ekran kartı performansı, örnek 3060Tİ mu alınır yoksa bu mu alınır?
  13. furkanakman

Merhaba arkadaşlar, genel olarak yazılım ve programları yoğun olarak kullanıyorum. Yani ben uygulamalar ve yazılım işlerimi hallederken bilgisayarın kasmamasını istiyorum. Aşağıdaki bilgisayar kasa olarak vs. çok hoşuma gitti ve fiyatı bana da uygun geldi. Ama ekran kartı AMD olduğu için beni...
Geri