Evet hocam o şekilde olacak. Dün akşam 2 bintl ek indirim vardı sabah alırım dedim gitmiş. Keşke alsaydım bende. 42 bin tl`ye konudaki cihaz çok güzel fiyata geliyordu.
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki laptop 43 bin tl`ye ve peşin fiyatına 9 takside geliyor. Yazılım işleri ve genel olarak sadece valorant vs. oynuyorum. Bunun için alınır mı? Cihaztv tarafından videosunu inceledim gayet kafama yattı. Sıcaklık değerleri vs. de çok iyi...
Merhaba arkadaşlar, kendim için bilgisayar topladım nasıl kontrol eder misiniz? Sistem bana 20K`ya falan gelecektir. Eklememi veya daha fazla önem vermemi istediğiniz kısımlar olursa çok iyi olur.
İşlemci
AMD Ryzen 5600X
Ekran Kartı
Nvidia 3060Tİ 8 GB 256BİT
Ram Bellek
Corsair Vengeance...
Tahmini olarak bu sistem ne kadar idare eder beni? Birde bunda ki ramları 32 olarak alsam darboğaz sorunu vs. yaşamam değil mi? Kullandığım uygulamalar vs. ram yiyor genel olarak
İşte bunun da 3060Tİ versiyonunu bulamadım maalesef ki. 3060Tİ ikinci el olarak temiz alma imkanım var ama parçaları tek tek toplayınca da fazla fiyat çıkıyor.
Kasa tamamen mesh bir kasa ve soğutma konusunda oldukça iyi gözüküyor. Beni tek düşündüren ekran kartı performansı, örnek 3060Tİ mu alınır yoksa bu mu alınır?
Merhaba arkadaşlar, genel olarak yazılım ve programları yoğun olarak kullanıyorum. Yani ben uygulamalar ve yazılım işlerimi hallederken bilgisayarın kasmamasını istiyorum. Aşağıdaki bilgisayar kasa olarak vs. çok hoşuma gitti ve fiyatı bana da uygun geldi. Ama ekran kartı AMD olduğu için beni...