8 bitdo ultimate 2c 'de çok öneriliyor. Gamesir nova 2 lite'da ikiside birbirine çok yakın performanslar verir. 8 bitdonun renkleri çok hoşuma gitmediği için gamesir almıştım. Beyaz daha şık duruyor benim için.
Gamesir Nova 2 Lite aldım 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim. Driveri var ordan güncelleme ve ince ayarlar yapabiliyorsunuz. Telefon içinde uygulaması var.
Omen Gaming Hub açtığımda bu sorunla karşılaştım. Belirtilen hizmetleri açmaya çalıştığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum sebebi nedir?
SK hynix PC801 HFS001TEJ9X101N Yazma hızı bana biraz düşük geldi üstteki resimde ayarlardan NVMe SSD seçili ikinci resimde normal ayarlarda test edildi.
RX 580 ekran kartının içini açtığımda termal pedler kötü haldeydi onları temizledim macunu temizledim. Kaç milimetre termal ped kullanmalıyım? Ve elimde MX4 macun var bu kart için uygun olur mu?
Apex 7 TKL blue switch kullanıyorum ama bazı switchler (wasd, Tab, Shift) artık sessiz çalışıyor, garantiye yollasam switchlerde değişim olur mu?
Garanti bunu yapmazsa bir switch önerir misiniz hot-swap değil.
14500HX ve RTX 4060 kullanıyorum, sadece Valorant'tayken Alt Tab attığımda sistem donuyor (her zaman olmasa genelde donabiliyor) veya oyun Alt Tab'dayken başka uygulama açtığımda bilgisayar donuyor, sadece reset atınca düzeliyor.
Windows 11 kullanıyorum.
Mux Switch açık.
Bu laptopu yeni aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama AIDA64 ile test yapmak hiç aklıma gelmemişti, bugün yaptım ve CPU throttling oluyor bu sebepten garantiye yollamalı mıyım?