furkanbacak1925 isimli üyenin son içerikleri

1. furkanbacak1925

Steelseries Arctis 7 Şarj 10 dakikada bitiyor

Çabanız için çok teşekkür ederim. Sanırım yeni bir kulaklık alma vaktim gelmiş.
  2. furkanbacak1925

Muhtemelen söylediğiniz gibi batarya artık ömrünü yitirmek üzere. Bu cihaza uygun bataryayı nereden temin edebilirim?
  3. furkanbacak1925

Bilgisayarıma bağlayıp şarj ediyordum, şimdi ise adaptörden şarj ediyorum. Bildiğim kadarıyla nereden şarj edersem edeyip ihtiyacı olan kadar çekiyor ve 3 yıldır kullanıyorum kulaklığı. Kablolu bir şekilde sorun olmadan kullanabiliyorum. 1742647509 1 gece boyu da şarj ettim aynı sorun ile...
  4. furkanbacak1925

Steelseries Arctis 7 cihazımı şarj ettikten sonra wireless olarak 5-10 dakika civarında kullanabiliyorum ve hemen şarjı bitiyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Şarj kablomu değiştirdim ve cihazıma reset de attım. Bu konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden...
  5. furkanbacak1925

GTX1060 6 GB takınca bilgisayar reset atıyor

Önceki PSU modelim Corsair VS600 idi. Sistemimi gayet besliyordu. Şuan önerebileceğiniz bir psu var mı acaba? Bütçemi çok zorlamaması gerekiyor.
  6. furkanbacak1925

Markası yazmıyor malesef üstünde dandik gözüken bir PSU. Şuan bilgisayarım tamircide, sabah gidip tekrar bakacağım. Ekran kartımı tamir edeceğini söylemişti biraz araştırma yaptıktan sonra onu da yapmaması gerektiğini söyledim. Arkadaşlarımdan 600w psu bulup öyle deneyeceğim. Eğer sorun...
  7. furkanbacak1925

Dandik bir PSU taktığı için olabilir mi? Onboard ile furmark testi yaptığımızda sorun yoktu ama ekran kartı takıp furmark uygulamasını çalıştırdığımızda reset atıyordu. Normal kullanımda da aynı sorun ile karşılaştım. 1640455566 Markası yazmıyor üzerinde, sadece Servis diye bir logo var...
  8. furkanbacak1925

Elektrik kesintisinden dolayı PSU yanmıştı. Anakartımda da sıkıntı olduğunu söyledi. Yeni bir 600Wlık psu taktı durum bu 1640455426 Teşekkür ederim
  9. furkanbacak1925

Bilgisayarım elektrik kesintisi sonucunda Power Supply ve anakartı arızalanmıştı. Yeni bir Power Supply takıp anakartımı da tamir ettirdikten sonra bilgisayarım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Bugün tekrar denediğimde "Ekran Kartı" takılı iken FurMark programı ile test ederken bilgisayarım...
Top Bottom