Selamlar dostlar,
Geçen ay yeni sistem toplamıştım. Sıvı soğutma olarak eski kullandığım olan Cooler Master ML240 vardı ve idare ederim diye yeni almadım ancak bunun kronik ses sorunu artık kafa ütülüyordu yeni sıvı soğutma almaya karar verdim ve Cougar Aqua 360 aldım. Kurulumunu geçen...
Abimiz güzel öğrenmiş, uygulamış videolamış amatör halince ama gayet faydalı olmuş bence, hem sizin post hem o video ile beraber çok güzel yapılıyor ama o Uwp dumper kullanıyor, bence daha sorunsuz bir yöntem. Problemsiz şekilde yapabildim, buradaki reader benim için sorunluydu.
İlgili video...
Bir abi buldum Youtube üzerinde yabancı onunla çözdüm ama önceki yazdığım gibi yapamadığım oyun A Plague Tale yalan oldu tamamen silmiş olduk :) Ama yeni başladığım oyun The Medium için Türkçe yama yapabildim. Link serbest ise atabilirim yapamayan veya hata alan varsa adımları takip edip yapabilir.
Programda açtığımda veya save dediğimde tüm dosya ve klasörler 0,00 Kb görünüyor save için de 0 yedekliyor o yüzden ilerleyemedim, sebebini de anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?