hyperx bu var ama klavyeye çay döküldüğü için yeni klavyeyi acil almam lazım. online a özel fiyat olarak bu çıkıyor. yarın itopya beylikdüzünden k68 i alabilirim ama bunun kargo süresi de olacak
2016 dan beri corsair strafe kullanıyorum. red switch olduğu için o sessizliğe alıştım. artık eskisi gibi daha fazla oyun için değil iş için kullanıyorum bilgisayarı. bundan dolayı ses gerçekten önemli benim için. bilek desteği kullanmadım strafe de ama artık kullanmam gerek. rgb fantezim yok...
teşekkür ederim tavsiyelerin için ama xpg summoner şu an hiçbir yerde yok sanırım ve msi vigor gk50 sesli switch i var. red switch gibi ses konusunda rahatsız etmeyecek bir şey arıyorum. Yine de cevabın için teşekkür ederim.
1660227967
tamamdır teşekkür ederim.
teşekkür ederim. itopya...
tuş ömrü 20 m olarak gösteriyor. strafe i 6 sene bana mısın demeden kullandım aynı şekilde bunu da kullanabilir miyim ortalama olarak o çok düşündürüyor.
2016 dan beri aktif olarak kullandığım klavyeye bu sabah çay döküldüğü için hakkı rahmetine kavuştu. Yerine maddi açıdan çok yormayacak klavye arıyorum. Kırmızı switch e alıştığım için mavi veya yeşil düşünmüyorum. Razer BlackWidow v3 e baktım hoşuma gitti ama hem bilekliği hem de yeşil switch...