Öncelikle ilk kez kendim bilgisayar topluyorum a'dan z'ye bu kasanın fan konumlandırılmasını bu şekil düşünüyorum doğru diziliş midir yoksa değil midir öneri verebilir misiniz.
Ürün sıfır alındı hiç kullanılmadı jelatinleri vs hepsi üzerinde yanlış aldığım için ve kutunun bandını söktüğüm için iade kabul etmiyorlar elden teslim öncelik. Kutu fatura verilecek herhangi bir deforme hiç bişey yok alana hayırlı olsun
Elimde malum vatan indirimlerinden zorla çekebildiğim 1 adet xpg lancer blade black 6000mhz cl30 ram var rgbsiz. Dizeceğim sistem beyaz olacağı için sarı sitede biraz arayışa girdim ve bugün birisi ile görüştüm. 2x16 32gb patriot venom cl30 ramleri ile takas teklifi sundu üzerine 3-4k vermem...
Vatanda msi grubu indirime girmiş bende yeni ddr5 diziyorum şuan bütçe olarak maks 12-13k zorlayabiliyorum kart ile alacağım için sıfır ve taksitli almak zorundayım baktığım modeller şunlar...
Eski psu 650w powerbooster kasa ile beraber gelen bir psu'ydu 7-8 yıl sonunda yeni ekran kartı aldım 5060ti yüksek güçte ısınma ve kapanma yapıyordu. Bende yeni bi arayış içine girdim ve bi 7-8 yıl daha götürecek bir psu arıyorum. Vatanda karşıma çıkan 3 model şunlar...
Alınır, bende 9060xt arasında kalmıştım 5060ti buldum ikinci elden aldım gayet memnunum inno3d markası 2kda rahat oynuyorum 4k deneyimlemedim ama videolarda 50-70fps görüyorlar oynatır yani