furkangorur isimli üyenin son içerikleri

1. furkangorur

Tatmin Edici Powerbank Önerisi

eski üretim almayın. Baseus 20bin mah gibi ürünler fiyatı cazip gelse de 2023 üretimi olduğu için sıkıntılı. Micro usb girişli ürün almayın. belkin öneririm, appstore de satılan resmi ürünlerden biri.
  2. furkangorur

1.5 Milyon Bütce Araba Önerisi

sedan niye almıyorusunz? bu arabalar aileler için küçük.
  3. furkangorur

Apple Carplay Adaptörü Önerisi

elentra 2024 de bunu kullanıyorum https://www.hepsiburada.com/carlinkit-mini-ultra-3-kablosuz-carplay-ve-android-auto-adaptoru-iphone-ve-android-11-destekli-usb-a-type-c-tak-calistir-hizli-ve-stabil-baglanti-p-HBCV0000B39X2S 0,3-0,5 saniyelik bir gecikmesi mevcut. Satıcıya araç marka model...
  4. furkangorur

65-75k Telefon Önerisi

honor magic 8 pro öneririm 7 pro sunu bir süre kullandım android tarafında ekran olarak iphone dan daha iyi olan tek cihaz bana göre.
  5. furkangorur

Yardım Iphone 16 Promax İçin Şarj Adaptörü Önerisi

Belkin öneririm orijinalinden daha iyi.
  6. furkangorur

Lastik Balans Ayarı Bozuluyor

bende de aynı sorun vardı meğer sağ ön tekerde açıklık varmış. Sağ ön tekerin arasına 3 parmak girerken sol ön teke 2,5 parmak giriyordu. Ön balans ayarını yaptırıyorum 6-7 gün sonra tekrar bozuluyordu.
  7. furkangorur

Amazon Depodan Aldığım Ürün Hasarlı Çıktı !!!

eğer sorun olmazsa canlı desteğe ulaşın paranın büyük kısmını ürünü istemeden iade ederler. Sonra tekrar iade edeiblirisn ürünü fark etmez. Benzer durumu yaşadım 9bin tlik bi geri ödeme yaptılar bana 30bin tllik bir üründe.
  8. furkangorur

2 Bilgisayarı Llm Olarak Kullanmak?

3 pc var 1.) LLM için kullanılacak 7800x3d / 2x32 toplam 64gb ram / 5070Ti 16gb ekran kartı 2.) LLM için kullanılacak mac mini m4 16/256 3.) üstteki 2 LLM i yönetecek ve kullanacak macbook air M5 mevcut. 1. ve 2. pcyi birleştirip tek bir yerden yani 3. pcden kontrol etmek istiyorum. Sn/token...
  9. furkangorur

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Alamadım ben 20 küsür kod kullanılmış çıktı. 1 tanesinin iadesi yapıldı kalanların iade ticketi açılmadı
  10. furkangorur

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Almayın iade de alamazsınız
  11. furkangorur

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

2. Elde sadece Amazon depo dan alırım. Şahıstan almam sıkıntı çıkabilir veya temiz olmaz diye. Amazon depo olunca bir sorun olursa kısmi iade yapıyorlar zamanında MacBook Pro m2 almıştım çizikten dolayı 9bin tl iade yaptılar
  12. furkangorur

Öneri Samsung Odyssey OLED G6 Vs Asus Rog Strix OLED Gen2

monitörü koyacak yere aşırı gün ışığı veya güneş geliyorsa G6 önermem hocam. İkindi güneşi benim ekrana vurunca vurduğu yerdeki hiçbirşeyi görmüyorum :D bu yüzden siyah perdeyi kullanmam gerekiyor.
  13. furkangorur

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

2. El tek çare hocam dün m5 Air aldım bende 59k ya çok pahalı geliyor. 2.el sevsem direk 2. El alırdım
  14. furkangorur

Lexar Ram Alınır mı?

sıfır almayın. Sahibinden dene bakın hocam 2x32 rami 23e aldım bende ramin 2-3 yıl kullanılmış olması pek önemli değil kolay bozulan parça değil o yüzden garantili almak zorunda değilsin ayrıca ramler bildigim kadarıyla ömür boyu garantili.
Geri