furkangorur isimli üyenin son içerikleri

1. furkangorur

Lol oynatacak laptop bütçe 30k

2.elden 4050-4060 yakalamanı öneririm. 30bin TL'ye 3050li laptop alınabilir fakat işlemcisi pek iyi olmuyor. Lol için işlemci daha önemli.
  2. furkangorur

Işbank puanı nerede harcanır?

teşekkürler pazarama da puan direk gözüktü. Şimdi ne alacağım bilmiyorum. Başka hangi site var acaba
  3. furkangorur

Işbank puanı nerede harcanır?

imzamdaki sistemi sipariş ederken 3-4 kampanyaya katılmıştım. Puanlar gelmemişti, bugün baktığımda 4600Tl puan gelmiş. Hangi site de geçiyor bunlar? hepsiburada dan alışveriş denediğimde puanım gözükmedi ayrıca visa kartımı troy olarak gördü :D trendyolda da aynı şekilde puanım gözükmedi.
  4. furkangorur

Lazer epilasyon cihaz önerisi?

Max 16-17bin TL'ye kadar önerileriniz var mı?
  5. furkangorur

Pd100x mikrofon alinir mi

pd200x kullanıyorum. Tavsiye etmiyorum
  6. furkangorur

Samsung 990 PRO 2tb Bu Taksite Değermi

ps5 de kullanacaksan evet Bilgisayar için hayır. https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-2-tb-990-pro-mz-v9p2t0bw-m-2-pci-express-4-0-fiyati,120631107.html bunu almalısın
  7. furkangorur

Https://www.otomotivsepeti.com güvenilir değildir dikkat edelim

ödeme kısmında kartla ödeme yaptırmayıp EFT ile yaptırıyor. Havale/eft kısmında ise firma ibanı yok şahıs ibanı var. Dolandırılmayın, çakma almayın. Siteyi bildirdim yetkiliyi mercilere.
  8. furkangorur

Telefon Önerisi ! ! ! !

bütçe sorun değilse uzun vadeli kullanımda iphone 17, 17 pro öneririm. pil değişimi yaparak stabil bir şekilde 6-7 yıl kullanırsın bu telefonları.
  9. furkangorur

Yurtdisi 14 pro alinir mi ?

pili ölü. Pil değiştiğinizde 15pro yd fiyatına geliyor.
  10. furkangorur

Roborock Q7 max mu S8 pro mı

2si arasında fiyat farkı çok. Linkini atar mısın yanlış mı bakıyoruz görelim
  11. furkangorur

IPhone 16e vs iPhone 15

17pmx kullanıyorum buna rağmen arada bi 16e girip fiyatlarına bakarım. O kadar cezbediyor beni de çok sıkılınca inceleme videosunu falanda izliyorum öyle düşün. Tabi 16e aşık olma sebebim iphone 5s yi uzun süre kullanmamdan kaynaklı. Tasarımı çok benzior
  12. furkangorur

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed nasıl bilirsiniz?

pil ile çalışması ve büyük olması gözümü çeliyor. Alınır mı? 1k hz varmış mevcutta aj159 pro kullanıyorum onu da 1k hzde ( 8k ya aldıgımda sarjı su gibi içiyor) online fps oyunları oynamıyorum eğer oynasam bile 1k hz yeter mi? [H3 id='Razer+Basilisk+V3+X+HyperSpeed']Razer Basilisk V3 X...
  13. furkangorur

Nvidia ve AMD Ekran kartlarının zam tarihi belli oldu

AMD, Ocak 2026 Nvidia ise Şubat 2026dan itibaren krizden dolayı fiyat artışı yapmaya başlayacakları tahmin ediliyor. Kaynak Ülkemizde ise düzenlenen vergi ve asgari ücret gibi olaylardan dolayı ayrı bir zam yapılacak. Yani duble bir zam geliyo...
  14. furkangorur

Yazılım için MacBook almayı düşünüyorum 50.000 TL bütçe

Pro çünkü fan var, yük altında ısınmaz. ( air alınmaz fan yok, 60hz ekran. Pro serisine bak ) M2den sonra çip pek fark etmiyor. Prof. iş yapıyorsanız zaten mac mini almanız gerekiyor. 8gb yetmez 16gb de bile 3-4 uygulama açarsan birinden render v.s alırken diğerlerinde hafif kasma...
Geri