furkangorur isimli üyenin son içerikleri

1. furkangorur

🔥İndirim ASUS Dual GeForce RTX 5060 TI OC 16GB - 22999 TL

5060ti daha mantıklı
  2. furkangorur

🔥İndirim ASUS Dual GeForce RTX 5060 TI OC 16GB - 22999 TL

kullanıyorum iyi. Isındığında fanları açıyor bir tık ses çıkabilir
  3. furkangorur

TRENDYOL.COM TUKETICI HAKEM HEYETI RAPORUNU UYGULAMIYOR. KANUNLARA UYMUYOR

ürünün şuan ki fiyatı ne kadarsa onu girmen lazım
  4. furkangorur

Xbox 9. Nesil kontrolcü kaça satabilirim?

hala 2400 https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-carbon-black-gamepad_u23134?srsltid=AfmBOopyjCwxbDXpFukc_jyukGyHYB3pjo_S6Z7WvaeLiwhS3MYjgIoM
  5. furkangorur

🔥İndirim 🔥🔥🔥608.50 TL TV BOX 🔥🔥🔥( Xiaomi TV Box S (2nd Gen) MUADİLİ) 🔥🔥🔥

🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
  6. furkangorur

ürünü sanki siz pazarlıyormuşsunuz gibi yazmışsınız. Noktalama işaretlerini de kullanmadığınız için okurken nefesim kesildi. Bu sebeple komik geldi :)
  7. furkangorur

başlık: android 12 kapak foto: android 14 sipariş sonrası kurulumda android 7 xD 500tl fazla verin bilindik marka alın
  8. furkangorur

İphone 16E vs Galaxy S25 vs Xiaomi 14

hatta honor 200 pro alabilirsin telefon güzel 1748891034 ibana para at demiyorlarsa güvenilirdir yerinden gidip bakabilirsin. Ama piyasayı iyi araştır kesinlikle yurt dışı alacaksan kutusunda CE sertifikası olsun aksi takdirde şebeke az çeker. birde direnç kayıtlı alma şuana kadar xiaominin 5-6...
  9. furkangorur

az önce annemin note 13 pro telefonunda geçen aylarda uygulamaların içinden "Önerilenler ve Kişileştirme" ayarlarını kapattığım halde tekrar reklamlar gözükmeye başladı. Google TV Youtube musicten tutun çoğu gömülü şeyler silinmiyor. Ben magic 7 pro kullanıyorum honorun mesajlar ve aramasını...
  10. furkangorur

xiaomi de kaldırılmayan uygulamalar ve kendi uygulamalarına gömülü reklamlardan canın sıkılmayacak ise alınabilir. iphone 16e kesinlikle 40bin etmez
  11. furkangorur

6700XT Hakkında ne düşünüyorsunuz?

amd den sogumama neden olan kart. 6700XT VE 6750XT ile valorant oynayamadım anlık droptan dolayı. Saf güçte iyi ama teknolojileri rezildi. Hala tavsiye etmem gidip 2060 alın daha iyi :D AMD serisinde 7xxx altı ürünleri tavsiye etmiyorum 6xxx serisi çok sorunluydu 2 ürününü kullandım 2side...
  12. furkangorur

Pc için dualsense 5 alınır mı?

İtopya da 9.nesil kol 1700e falan geliyordu Bi bak forumda sıcak fırsatlara
  13. furkangorur

Pc için dualsense 5 alınır mı?

ps5 kollarında drift sorunu var. Bu bildiğin hor kullanılmış ürün almanı önermem. 1748886108 ps5 kollarını kullandıkça parlaklaşır. Ürün çok kullanılmış değmez
  14. furkangorur

Akko m1 v5 fn yeşil yanıyor

Fn basarak küçük ok tuslarudnan sağa sola basin değişmesi lazım ayrıca bir mod var onu yüklersen 2 kat artıyor ışık seviyesi
  15. furkangorur

🔥İndirim Lenovo İdea Tab Pro + Kalem 12.799 TL

android sürümü kaç acaba? lenovo güncelleme pek yapmıyor
Geri