yorumum ile bunu anladıysanız kusura bakmayın. Xiaomi markasına o kadar para verilmez yarı fiyatına yurt dışı alıp cuzi bir miktar ile server kayıt veya direnç kayıt yaptırıp kullanabilirler.
1743721880
yorumum ile bunu anladıysanız kusura bakmayın. Xiaomi markasına o kadar para verilmez yarı...
8 256 için fiyat baya iyi 6 bin tllik indirim var.
8 128 içinse 4 bin tlik bir indirim var.
Fakat xiaomi telefonlara bu kadar para verilmesini önermiyorum
marka hakkında bilgim yok ilk kez gördüm. İşlemcisi i5 13.nesil ekran kartı 75w fakat 75 ile 105w arasında pek fark olacağını sanmıyorum 10 fps falandır...
modemi kapatıp açtım ip adresim hala aynı. Normalde böyle olmaması lazım. Statik ip falanda almadım
TTNET 1000mbps paketi kullanıyorum sebebi nedir?
ip değişmem lazım bottan hesapları ayarlayacağım o sebeple.
neyse arkadaş ucuz yahni tarifi veriyor ben gidip 75tlye en ucuz tavuk nerde diye araştıracam çünkü bizim allahımız var karnımız doyuyor bir şekilde. Kimse ye yedirmeyiz cumhurubaşkanımızı. Aç kalırız taş yeriz soğan yeriz yine yılmayız çünkü dış mıhhnaklara geçiş yok!!
bir önemi yok onların. Kutuyu açıp garanti süresine bakacaksın veya içini açacaksın başka türlü anlama yolu yok. Profesyonel yapıyorlar.
1743705900
tiktok ta 30 dakika da ısınıp parlaklık kısıyordu o sorunlar düzeldiyse yorumumu değiştiririm artık.
sen o zaman doların 38tl yi geçmesinden memnunsundur. Sonuçta senin için devlet ve hükümet de aynıdır.
Allah razı olsun dış mınnaklar engelliyor bizim gelişmemizi yoksa dolar 1 tl ydi. Ekonomik model çok iyi allahımız var allah razı olsun hükümetten devletten. Bu arada demirören dende allah...
satıcı zaten yenilenmiş demez. Kutudan çıkart satıcının önünde garanti süresine bak bitmiş ise yenilenmiş yani bozuk telefonu alıp parçaları değiştirip sıfır gibi paketleyip piyasaya sürüyorlar.
1743705572
Şuan 14 ve altı tüm modeller Yenilenmiş (yurt dışı)
15 serisi de 3-4 ay önce yenilenmiş...
15 pro sıfır değil onu bilerek al.
15pro da soğutma sorunu var. 15 pro-15 pro max- 16 pro 16 promax kullandım aktif olarak 16 pmx kullanıyorum 15 pro alınmaz 16 pro varken.
Ama kapalı kutu 15 pro alıyorsan dahi yenilenmiş olma ihtimali %90. Bunu şöyle anlarsın. Kutudan çıkarıp telefonu açıp...