furkangorur isimli üyenin son içerikleri

1. furkangorur

İPhone 13 ten hangi iPhone a geçmek mantıklı?

Ciddi fark olmaz. Hız farkı bir tık olur kamera ise 2 tık iyi olur 4060 dan 5060a geçiyormuşsun gibi ama 8gb vram 2side. Teknoloji farkı var ama saf güç hemen hemen aynı
  2. furkangorur

5060 TI 2K açar mı ?

4060 ile 2k oyun oynuyordum ben açmaz diyenleri takma. Dlss ile yeter
  3. furkangorur

16e ve 13 arasında kamera farkı çok belirgin. Buradan çıkarabilirsiniz mantığı 1774182610 Android vs İOS kıyaslaması yapmıyorum çünkü konu sahibi iphoneistiyor.
  4. furkangorur

16 alabilirsin güzel telefon. 15 almanı önermem AI kısmında zayıf. 60hze alıştığın için 16 sorun olmaz
  5. furkangorur

Cs go ban yermiyim aklımda değişik bir fikir var

Gelir 1774131432 Kalkmaz
  6. furkangorur

Amazon Türkiye Fiyat ve Stok Takip Botu [Telegram]

sistem güzel. Premium paketler iyi olmuş fakat ne kadar stabil ve uzun süre çalışacağı mualla aksi halde beğendim
  7. furkangorur

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Dün oyunu 1 saat izledim. Skyrim tarzı çok iyi yapmışlar acc vs. Katmışlar herşeyi. Başta zor alışma
  8. furkangorur

Resident Evil Requiem steam key

r10 varsa +150 tic puanım var orada dm den yaz hallederiz
  9. furkangorur

Resident Evil Requiem steam key

1350e satıyorum bende
  10. furkangorur

Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

Oem diye retail alıyorlar. Bu arada anakarta gömülü oem lisanslar format sonrası gitmez.
  11. furkangorur

❌İndirim Bitti! 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 - 5499 TL

Excel listesini gönderebilir misin
  12. furkangorur

Öneri Gram Altın 6600₺'ye Düştü!

Banka da olabilir fakat fiziki de o fiyata imkansızdı. Bu arada Kuveyt yerine dünya katılım bankasını kullanın makas daha az
  13. furkangorur

245kf-5070 55K vatan bayram sistem

Benim arkadaşta şahıs şirketi kurmuş aylık kestiği faturalara vergi ödememek için gidip telefon falan satın alıyor ve onun vergisini, aylık ödeyeceği vergiden düşüyor sonra satıyor telefonu. Yani bir nevi etik olmayan devleti dolandırmaya giriyor
  14. furkangorur

Öneri Gram Altın 6600₺'ye Düştü!

6600e nerde? Şuan haremde 6750. Kuyumcu komisyonu ile 6800e falan satılıyor.
Geri