eski üretim almayın. Baseus 20bin mah gibi ürünler fiyatı cazip gelse de 2023 üretimi olduğu için sıkıntılı. Micro usb girişli ürün almayın.
belkin öneririm, appstore de satılan resmi ürünlerden biri.
elentra 2024 de bunu kullanıyorum https://www.hepsiburada.com/carlinkit-mini-ultra-3-kablosuz-carplay-ve-android-auto-adaptoru-iphone-ve-android-11-destekli-usb-a-type-c-tak-calistir-hizli-ve-stabil-baglanti-p-HBCV0000B39X2S
0,3-0,5 saniyelik bir gecikmesi mevcut. Satıcıya araç marka model...
bende de aynı sorun vardı meğer sağ ön tekerde açıklık varmış. Sağ ön tekerin arasına 3 parmak girerken sol ön teke 2,5 parmak giriyordu. Ön balans ayarını yaptırıyorum 6-7 gün sonra tekrar bozuluyordu.
eğer sorun olmazsa canlı desteğe ulaşın paranın büyük kısmını ürünü istemeden iade ederler. Sonra tekrar iade edeiblirisn ürünü fark etmez. Benzer durumu yaşadım 9bin tlik bi geri ödeme yaptılar bana 30bin tllik bir üründe.
3 pc var
1.) LLM için kullanılacak 7800x3d / 2x32 toplam 64gb ram / 5070Ti 16gb ekran kartı
2.) LLM için kullanılacak mac mini m4 16/256
3.) üstteki 2 LLM i yönetecek ve kullanacak macbook air M5 mevcut.
1. ve 2. pcyi birleştirip tek bir yerden yani 3. pcden kontrol etmek istiyorum. Sn/token...
2. Elde sadece Amazon depo dan alırım. Şahıstan almam sıkıntı çıkabilir veya temiz olmaz diye. Amazon depo olunca bir sorun olursa kısmi iade yapıyorlar zamanında MacBook Pro m2 almıştım çizikten dolayı 9bin tl iade yaptılar
monitörü koyacak yere aşırı gün ışığı veya güneş geliyorsa G6 önermem hocam. İkindi güneşi benim ekrana vurunca vurduğu yerdeki hiçbirşeyi görmüyorum :D bu yüzden siyah perdeyi kullanmam gerekiyor.
sıfır almayın. Sahibinden dene bakın hocam 2x32 rami 23e aldım bende
ramin 2-3 yıl kullanılmış olması pek önemli değil kolay bozulan parça değil o yüzden garantili almak zorunda değilsin ayrıca ramler bildigim kadarıyla ömür boyu garantili.