imzamdaki sistemi sipariş ederken 3-4 kampanyaya katılmıştım. Puanlar gelmemişti, bugün baktığımda 4600Tl puan gelmiş.
Hangi site de geçiyor bunlar?
hepsiburada dan alışveriş denediğimde puanım gözükmedi ayrıca visa kartımı troy olarak gördü :D
trendyolda da aynı şekilde puanım gözükmedi.
ps5 de kullanacaksan evet
Bilgisayar için hayır.
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-2-tb-990-pro-mz-v9p2t0bw-m-2-pci-express-4-0-fiyati,120631107.html
bunu almalısın
ödeme kısmında kartla ödeme yaptırmayıp EFT ile yaptırıyor. Havale/eft kısmında ise firma ibanı yok şahıs ibanı var.
Dolandırılmayın, çakma almayın. Siteyi bildirdim yetkiliyi mercilere.
17pmx kullanıyorum buna rağmen arada bi 16e girip fiyatlarına bakarım. O kadar cezbediyor beni de çok sıkılınca inceleme videosunu falanda izliyorum öyle düşün. Tabi 16e aşık olma sebebim iphone 5s yi uzun süre kullanmamdan kaynaklı. Tasarımı çok benzior
pil ile çalışması ve büyük olması gözümü çeliyor. Alınır mı?
1k hz varmış mevcutta aj159 pro kullanıyorum onu da 1k hzde ( 8k ya aldıgımda sarjı su gibi içiyor)
online fps oyunları oynamıyorum eğer oynasam bile 1k hz yeter mi?
[H3 id='Razer+Basilisk+V3+X+HyperSpeed']Razer Basilisk V3 X...
AMD, Ocak 2026
Nvidia ise Şubat 2026dan itibaren krizden dolayı fiyat artışı yapmaya başlayacakları tahmin ediliyor. Kaynak
Ülkemizde ise düzenlenen vergi ve asgari ücret gibi olaylardan dolayı ayrı bir zam yapılacak. Yani duble bir zam geliyo...
Pro çünkü fan var, yük altında ısınmaz. ( air alınmaz fan yok, 60hz ekran. Pro serisine bak )
M2den sonra çip pek fark etmiyor. Prof. iş yapıyorsanız zaten mac mini almanız gerekiyor.
8gb yetmez 16gb de bile 3-4 uygulama açarsan birinden render v.s alırken diğerlerinde hafif kasma...