hemen hemen tüm monitörler uyumlu fakat tam uyumlu net görüntü istiyorsanız 5K çözünürlükte monitör lazım. Ayrıca type c dönüştürücü yani bunu almanız daha iyi olur 15k bütçe ile type c girişli monitör bulmak zor olabilir...
hocam cachyOS kurarsanız yani linux 8gb ram bi hayli yeter. Windows 11 kurarsanız 8gb ram kasma yapar browser-chatpgt gibi işlerde.
Fakat size yukarıdaki bilgisayardan daha iyisini önereyim.
Ekranı oled ve 120 hz. Bu bütçene sıfır laptop olarak böyle bir özellikliğe sahip laptop yok :) 120u...
geminideki limit olayı çok farklı. Hem hızlı bitiyor hem de kullanım limitini göstermiyor. Aktif olarak codex kullanıyorum ve 5milyar token yakmışım, token kullanımını her dakika kontrol ediyorken gemini allaha emanet. Geçen görev verdim art arda bir anda flasha geçti :D
Bana göre bu piyasaya...
hocam samsung g6 oled monitör kullanıyorum 1yıldan uzun süredir sanırım. 17kya falan almıştım.
Aldığımdan beri parlaklık %100de ve günde min 12 saat açık kalıyor. Bir sorun yaşamadım.
almayın akradaşlar. Tadı çok kötü. İçinde her şey var :D at-sinek v.s yokta bir sucuk yapımında kaliteyi belirleyen ve o kaliteye göre az koyulması gereken şeyleri fullemişler içine. Pişirince %40-50 küçülüyor boyutu o derece..
Alacak arkadaşlar varsa da sıcak ve nem olmayan bir oda da 5-7 gün...