hala 2400 https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-carbon-black-gamepad_u23134?srsltid=AfmBOopyjCwxbDXpFukc_jyukGyHYB3pjo_S6Z7WvaeLiwhS3MYjgIoM
hatta honor 200 pro alabilirsin telefon güzel
1748891034
ibana para at demiyorlarsa güvenilirdir yerinden gidip bakabilirsin. Ama piyasayı iyi araştır kesinlikle yurt dışı alacaksan kutusunda CE sertifikası olsun aksi takdirde şebeke az çeker. birde direnç kayıtlı alma şuana kadar xiaominin 5-6...
az önce annemin note 13 pro telefonunda geçen aylarda uygulamaların içinden "Önerilenler ve Kişileştirme" ayarlarını kapattığım halde tekrar reklamlar gözükmeye başladı.
Google TV
Youtube musicten tutun çoğu gömülü şeyler silinmiyor. Ben magic 7 pro kullanıyorum honorun mesajlar ve aramasını...
amd den sogumama neden olan kart. 6700XT VE 6750XT ile valorant oynayamadım anlık droptan dolayı. Saf güçte iyi ama teknolojileri rezildi. Hala tavsiye etmem gidip 2060 alın daha iyi :D
AMD serisinde 7xxx altı ürünleri tavsiye etmiyorum 6xxx serisi çok sorunluydu 2 ürününü kullandım 2side...
ps5 kollarında drift sorunu var. Bu bildiğin hor kullanılmış ürün almanı önermem.
1748886108
ps5 kollarını kullandıkça parlaklaşır. Ürün çok kullanılmış değmez