furkankara0 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Onvo 012xplus Scooter

Arkadaşlar merhaba Onvo 12x plus kullanıcısıyım bir konu hakkında fikir alacagım ustalarımızdan Scooter 1600w ön beyin arızalandı söktüm ve köşeye kaldırdım alırım yenisini takarım diye Ama motorun uclarını bantlamadan iceri attım Kapagı açtım tekrar başka konudan baktımki uçlar kararmış...
  2. F

Trafik Cezası Ödemeden Ehliyet Alamama Saçmalığı

Trafik polisi dur dese dururdum ne bileyim ben bekciye de durmak lazımmış
  3. F

Trafik Cezası Ödemeden Ehliyet Alamama Saçmalığı

Abilerim kardeşlerim merhaba bir cahillik edip dur ihtarına uymayarak ve ehliyetimin yetmemesinden dolayı yaklaşık 250 bin tl ceza yedim ve 2 aylıgına ehliyetimi aldılar benimbu cezayı toplu odeyecek durumum olmadıgı icin devletin cıkardıgı yapılandırma dan faydalanıp 48 ay taksite böldürdüm bu...
  4. F

Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

ustam yanlış anlama bu rakamlara bu üründelerden varsa nakite sıkışığım ama kredi çekip 3 tane daha alırım
  5. F

15 bin mi ustam bana 30a geldi parçaların yarısını 2. el alıp topladım ciddimsiniz 1780614124 parçaların bazıları 2.el alındı 5 ay once topladım
  6. F

MSI yayıncı kasası olan model r5 3600 15 ay garanti rtx 2080 süper asus rog strix rgb li b450m a pro anakart 16 gb ddr4 ram corsair 1 tb m2 ssd 1 tb hdd nzxt sıvı sogutma kraken x63 650 w psu gamepower saber klavye gamebooster mouse fuxi kablosuz kulakık gamebooster 200 hz 24 inc monitör...
  7. F

Arkadaşlar merhaba özenerek topladıgım kasamı monitörümü klavyemi mousemi hızlıca elden cıkarmam lazım emsalleri 35-40 bandı 30 a kadar bırakıcam toplu şekilde nerde hızlı satabiilirim bu sistemi ? sarı sitede gitmiyor
  8. F

R78700f Mevcut Elimde Ne Kadara Satılır ?

hocam bu işlemci neden böyle aldık ama elimizde patladı 10 bine almıştım sinerjiden
  9. F

R78700f Mevcut Elimde Ne Kadara Satılır ?

arkadaşlar mehaba elimde r78700f mevcut ne kadara satmalıyım sizce
  10. F

Pc-Ps Alım Satım Wp Grubu Varmı ??

Arkadaşlar merhabapla playstation ve bilgisayar parçaları mevcut elimde bunları hızlıca satabilecegim whatsapp grupları mevcutmudur ?
Geri