1 yıldır Bende 7500 f ile 4070 kullanıyorum bende öyle bir sorun yaşamadım muhtemelen ana kartta veya parçalarda bi arıza vardır format ta attığına göre biosu güncelleme veya sürücüleri kontrol etmeni bi tavsiye ederim ısıdan kaynaklı veya ekran kartı gibi durmuyor
Çözüm değil öneri
Modem den kaynaklanıyor olabilir yani şöyle söyleyim benim başıma da geldi daha önce vpn ile girdim dene belkide seninki de ondandır rock star başlamıyor Du aktivasyon hatası veriyor Du bende de vpn indir aç oyuna giriş yap sonma vpn yi geri kapa ben Bi süre öyle oynadım çok...
1731359479
Yanlış olmasın ama öyle hatırlıyorum ilk dizerken aldım MSİ kendi test programlarin dan test ettim hafızam da öyle kalmış yinede netten araştır ben memnunum yani üzmedi şimdiye kadar şuan şehir dışında yım evde olsam yine bakardım da
7500 F kullanılıyorum aynı İşlemci şubatta 1100 e aldım çok ta memnunum tavsiye ederim bütçeye uygun diğer markaları çok bilmiyorum o zaman da araştırmistim bunu aldım çok rahat yetiyor 82-83 lere çıkıyor sıkıştırınca
1731359308
Not : dijital göstergeli modeller de var o zaman yurt dışında...
Bu labtop kuzenime düşünüyorum max 25 bin bütçe si var böyle Bi labtop gördüm amaç video edit yapma profesyonel değil csgo valorant tarzı oyunları oynamak 19500 e geliyor bu labtop lenovo istemiyor
Deepcool Ag400bk-led Argb 120 Mm Intel-amd Uyumlu Siyah Hava Soğutucu 1.169,15 TL yerine 1.093,16 TL
https://www.n11.com/urun/deepcool-ag400bk-led-argb-120-mm-intel-amd-uyumlu-siyah-hava-sogutucu-49773277?magaza=aptekteknoloji
Bunu kullanıyorum 82 i geçmiyor ısınmasi ama sıvı soğutucu daha...
7500F çok ısınan Bi İşlemci kesinlikle soğutucu şart Ben sıvı soğutucu kullanmıyorum aynı İşlemci ye hava soğutucu kullanıyorum memnunum yetiyor da istersen link atarım