furkankong isimli üyenin son içerikleri

1. F

Öneri 2000-1000 TL civarı kablosuz gamepad önerisi

bu daha iyi https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu ama bunuda alabilirsiniz.
  2. F

800 bin - 1 milyon arası otomatik araç önerisi

arkadaşlar hepiniz farklı farklı araçlar önerdiniz biz baya kararsız kaldık
  3. F

Ps5 Dualsense önerisi

yapay zekaya sor hangisi eski modelse onu sat bence.
  4. F

konuya cevap veren arkadaşlar bütçe 1.2 milyona kadar çıktı neler alabiliriz.
  5. F

Acil yardım lazım sistemi satıcam yeni alcam

rtx 5050 li bi sistem almanın hiçbir mantığı yok yükselteceksiniz en az 5060 veya 5060 ti 16 gb bi sisteme yükseltmeniz daha doğru olur.
  6. F

Yardım Kiralık araç ile kaza yaptık (araba 2ye ayrıldı)

araç kiralamayı düşünüyordum sizin başınıza gelenlerden sonra bi korkmadım değil açıkçası valla.
  7. F

hocam attığınız araç baya güzel corollalar sağlam ve sorun da çıkarmıyorlar bildiğim kadarıyla daha yeni bi model araç öneriniz varsa onada bakabilirim.
  8. F

Öneri Çift Monitör için Monitör Kolu Arıyorum

yani genel olarak herkes tekli 2 tane almayı tavsiye ediyor çiftli alanların hareket kabiliyetinin kısıtlı olduğunu söylediklerini gördüm.
  9. F

şehir içi kullanacaz kısa mesafe yani bide yollar çok düzgün yokuş bile neredeyse yok b sınıfı da olabilir c sınıfıda olabilir suv de olabilir sizden önerileri bekliyorum dediğiniz araçlara bakacağım şimdi.
  10. F

hocam megane diyincede çok geniş bi Aralık oldu çok fazla yıl aralığı var link olarak sahibinden linki falan olsa veya tam yıl falan detay verseniz daha güzel olur teşekkürler.
  11. F

araçtan beklentim çok sorun çıkarmaması babam da kullanacak bu yüzden şerit takip desteği olsa da olur ama olmasada sorun değil Park için sensör olsa iyi olur yani tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler model olarak ta çok eski olmasa iyi olur konuda uzman arkadaşların fikrini bekliyorum.
  12. F

Öneri Çift Monitör için Monitör Kolu Arıyorum

2 adet tekli monitör kolu alın daha rahat oluyor. 2 li alırsanız hareket kabiliyeti daha kısıtlı oluyor.
  13. F

Esnaflar için dükkanda oynanacak oyun tavsiyesi

mount and blade warband olabilir müşteri gelse durdurursunuz.
Geri