teşekkürler sağolun hocam nüfus müdürlüğüne gitmeden de ödeyebilirmiyim yoksa gidince orada mı ödeyeceğiz.
1766832336
teşekkür ederim hocam sağolun bu akşam soracağım.
hocam çok teşekkür ederim aklıma takılan bi soru var biz kursa mı veriyoruz devlete harç olarak vereceğimiz parayı yoksa kendimiz mi Ziraat Bankası üzerinden falan ödüyoruz
öncelikle hocam kursa sağlık raporu belgelerini falan verdim bide kursun sahibi biz sınavdan çıkarken alandaydı hala bana kendisi dedi hemen randevu al pazartesiye pazartesi yoktu bende salıya aldım o yüzden böyle dediğine göre belgelerimi dosyamı hemen teslim ederler sanırım teşekkür ederim...
teşekkür ederim çok sağolun gerçekten bugün cumartesi salı gününe nüfus müdürlüğünden randevu aldım pazartesi de kursa uğrar eksik bişey varsa hallederim.
teşekkür ederim sağolun ben bu akşam veya yarın kurstan kesin net bi bilgi alırım ona göre sağlık raporu falan tekrar çıkarmam gerekirse gidip çıkarırım gidip çıkarırken tekrar test oluyor mu yoksa çıkardığımız sağlık raporunun bi geçerlilik süresi var mı?
hocam soracaktım da şuan büyük ihtimalle hala sınav alanındalar rahatsızlık vermemek için sormadım sizden bi ön bilgilendirme almak istedim bilen arkadaşlar vardır belki diye bide ayın 30 unda harcı yatırmak belgeleri vermek için randevu aldım zamdan etkilenmem sanırım dimi.
ehliyet sınavını geçtim bundan sonra olan süreç hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz aklıma takılan bi kaç soru var kursa kayıt olurken aldığım sağlık belgesi geçerli mi ve kimlik kartımda kan grubum yazmıyor ama biliyorum kan grubumu ve kursa verdiğim vesikalık fotoğraf nüfus müdürlüğünde...
şimdi ehliyet sınavını geçtim bundan sonra olan süreç hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz aklıma takılan bi kaç soru var kursa kayıt olurken aldığım sağlık belgesi geçerli mi ve kimlik kartımda kan grubum yazmıyor ama biliyorum kan grubumu ve kursa verdiğim vesikalık fotoğraf nüfus...