furkankts18 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bu değereler normal mi?

Hocam MX-6 macun sipariş verdim macun yenilemesini kendim yaptım değerler bu şekilde
  2. F

Bu değereler normal mi?

Hocam bu nasıl temizlenir sizce, ben hayatımda bu kadar kötü işçilk ve malzeme görmedim
  3. F

Bu değereler normal mi?

geri verdim yarın alacağım umarım problem düzelmiş olur.
  4. F

Bu değereler normal mi?

sizce geri götüreyim mi
  5. F

Bu değereler normal mi?

Ekran kartına yeni termal bakım yaptırdım sizce bu değerler normal mi?
  6. F

Sistemim iyi ama anlık fps düşüşleri yaşıyorum

Yarın yüklemeye çalışacağım iyi aksamlar hocam
  7. F

240mm deepcool sıvı soğutma kullanıyorum max 60 dereceyi görüyor. 1770076504 Genellikle geçiş sahnelerinde yaşanıyor
  8. F

a way out ta fsr yok.dead space remake'tede fsr kalitede kullanıyorum 1770076237 Cpu sıcaklığı max 60 240mm sıvı soğutma kullanıyorum
  9. F

darboğaz olmasın diye 2k monitöre geçtim testlerde de herhangi bir darboğaz gözükmüyordu.
  10. F

örnek a way out yeni oynadım fps 135 140 lardaydı ama anlık takılmalar oluyordu
  11. F

ssd neredeyse 3 yıllık ramlar dual channel psu yeni
  12. F

Arkadaşlar sistemim oynadığım oyunları hayli kaldıracak seviyede lakin anlık fps düşüşleri yaşıyorum nedendir acaba bir iki kere de değil çok sık oluyor. Normalde 130 140 fps'den anlık çakılıyor sonra normale dönüyor. 2K monitör kullanıyorum Sistemim: AMD r5 5600 RX 6800XT 16GB 16GB ddr4 ripjaws...
  13. F

Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

+1
  14. F

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Arkadaşlar alıcak olan varsa bu fiyata çok iyi tek problemi bana göre monitör standı sallanıyor.Onun dışında 3 taksit imkanı da var. dün sipariş verdim şuan kullanıyorum.
  15. F

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Rekabetçi oyun neredeyse hiç oynamıyorum, sadece hikayeli oyunlar ve film izlemek için kullanıyorum tavsiye edermisiniz?
Geri