furkanmage isimli üyenin son içerikleri

1. F

CoolerMaster CH321 mi Yoksa Razer kraken x usb mi almalıyım?

thresheri attigin linkten aliyorum o zaman? Tesekkur ederim bu arada yardimin icin
  2. F

ikisinide alabilirim hangisini eleyelim?
  3. F

önerebilcegin bir modeli link atar misin
  4. F

Bütçem 600 700 civarlarinda ve ikisi arasinda kaldım sizce hangisini almalıyım? 1660078439 konu hakkinda bilgisi olan yazarsa cok sevinirim cok arada kaldim baska kulaklik oneriside alabilirim.
  5. F

RX 6500XT + İ3. 10105F SİZCE ALİNİR Mİ BU SİSTEM?

ya o zamanları düşünmek sacma olur şuan ki piyasasina gore degerlendirmek lazim diye dusunuyorum.
  6. F

RX 6500XT + İ3. 10105F SİZCE ALİNİR Mİ BU SİSTEM?

Merhaba arkadaşlar sistem görselde ki gibi ve 7000TL gibi bir fiyatı var 2 aylık sistem gamegarajdan alinmis. Sizce değer mi şuan ki piyasada?
  7. F

KING3 SİSTEMİNİ ALABİLEN OLDU MU?

Gercekten merak ediyorum alabilen oldu mu diye çünkü son hızda halletmeme ragmen her seyi site ödeme secure kisminda hata verdi 3 defa ve alamadim?
  8. F

Ana Konu Yeni DA-S2 ÇIKTI, Mükemmel Ötesi!

universiteler açılıyodu 1650s 1660 tarzi çıkartsan keşke :/
  9. F

RAMPAGE MONİTOR RENK DONGUSU

Merhaba arkadaslar rampage RM-344 Monitorum var renk döngüsüne giriyor displayport kablosunu bastirinca geçebiliyor ama tekrar oluyor birakinca kablo degisikligi yaptim fakat sorun devam etti sizce yuvada mi bir sorun var
  10. F

RTX 2060'LI ikinci el bu sistem alınır mı sizce?

monitoru satip baska monitor almayi planliyorum zaten. Ek olarak ssdleri test edicem özellikle.
  11. F

adatayi biliyorum sorunlu oldugunu James Donkey var ayrica onda bi kronik sorun bulunuyor mu?
  12. F

Monitorle birlikte 9000TL'ye anlastik arkadaslar gidip testlerini yapicam bizzat 7 aylık sistemmiş garanti kutu fatura duruyormus ne dusunuyorsunuz?
  13. F

10k Monitör Dahil Sistem Toplama

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-fr9900-super-firsat-sistemi.html böyle bir sistem gordum bugun firsat diye geçiyordu dusunursen
  14. F

7000TL Bütçeye Hazır Sistem Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/6244/cyber-1660s-intel-core-i3-10100f-asus-dual-gtx-1660-super-oc-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri