bunu yazdığım mesajda dile getirdim utangaç olduğum için sana bunları yüzyüze söyleyemem ama tüm duygularımla yazıyorum bu mesajı tarzı bir şey söyledim
derslerim iyi annem sadece değişik kadın bende çok sessiz içime kapanık bir insanım en dolu olduğum ana geldi.
1723813936
hayatım boyunca boyle birsey yapmayi aklimdan bile gecirmedim nasil ve neden oldu hiçbir fikrim yok sabah umarım rüyadır hissiyle uyandım
1723814005
ben hep sessiz kaldim...
dünyam başıma yıkılsaydıda atmasaydım anneme tokat her ne kadar sövsen haklısın böyle bir insan değilim her zaman büyüklerime saygılı oldum hiçbir zaman kötü bir şey geçirmedim aklımdan hep büyüklerimin ahlak konusunda favorisi oldum nasıl böyle bir şey yaptım aklım almıyor…
Herkese iyi geceler dün gece arkadaşlarımla ilk kez 5 e kadar oyun oynadim çünkü arkadaşlarla oyundan yeni tanışmıştım saat 5 gibi odama dalan annem bilgisayarı kapatıp uyumamı soyledi bende ona birazdaha sessiz olmasını aramada olduğumu ve kapatacağımı söyledim. aramada olduğumu duyunca bana...
merhabalar tüm set pc alacağım ama bütçem düşük olduğu için 2. el apu almaya karar verdim en fazla 13k bütçem var monitör dahil ve 2. ekran kartıda alacağım
ryzen 5 5600g olacak sistemde
ekran kartıda gtx 1660super veya rx 5500 6500 takmayı düşünüyorum sizce mantıklımı
Merhabalar
https://www.gencergaming.com/pch-v5.1
geçen bu sistemi gördüm fiyatı uygun geldi ama 24 kasım cuma yani black fridayı beklersem bu sistem daha ucuza düşermi yoksa daha iyi sistemler bu fiyata denk gelirmi önceki black fridaylari takip etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim