furkanozenn isimli üyenin son içerikleri

1. F

Kararsızım mouse de?

Hiçbir zaman şu fareden aldığım zevki bir daha alamadım , bunun muadili küçük , pençe tutuşa uygun , parmaklarla oynuyorum , kablosuz. Öneriniz var mı
  2. F

Çözüldü✓ Öneriniz olur mu acaba ahali

Keslinlikle bazen öyle adamlar geliyor ki güzel ayak haraketleri yapıyorlar ve vuramıyorsun bize de bu tarz bişey lazım ben çok stok bitmeden sipariş vereyim ya
  3. F

Teşekkür ederim hocam bende buna bakıyordum çünkü sw diye bir youtube'r sürekli klavye önerisi yapıyor o da bunun diğer muadilini önermiş ama stok bitmiş geriye tek bir seçenek kalıyor bu
  4. F

CS oynuyorum genelde faceit Gamepower Overload bir klavyem var ama artık karakteri ağır haraket ettiriyor 2.0ms bir klavye 0.1ms algılamalı bir klavyeye geçiş yapmak istiyorum max bütçe 2300-2500 öneriniz var mıdır? Acelem yok temudan falan da sipariş verebilirim
  5. F

Ninjutso Sora 4k Özellikler?

Sizce bu sarı ile işaretlediğim özellikler açılmalı mı? Bir faydası var mı
  6. F

Çözüldü✓ Sizce hangisini almalıyım?

Herkes İyi tatiler dilerim... Dün Gigabyte A620M-H anakartımı sattım ve işlemcimi güzel besleyecek bir anakarta geçmek istiyorum sizce hangisi Sistemim ; Ryzen 7 7800x3D , 4060Ti 8gb , Gskill 6000mhz 32gm ram , 1TB NVM SSD , Tek fanlı sıvı soğutma (Şaşırtıcı derecede iyi eski anakartta max 75...
  7. F

Yardım Isı değerleri normal mi?

hocam bendede aynı işlemci var mAtx bir kasa ve 120lik Powerboost sıvı soğutma var 7 aylık bir cihaz normalde 50-51 cs2 oyundayken 61-62 geziyor bende bu değerler çok düşük nasıl böyle olabilir normal mi bu diye konu açıcaktım seni görünce yazıyım dedim
  8. F

Çözüldü✓ 360HZ'den dolayı Darboğaz olabilir mi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg15fe-gaming-midi-tower-550w-80-bronze-fiyati,953169.html Kasam bu , 360mm yi kadam destekliyor mu bilmiyorum ama destekliyorsa kaliteli 240mı yoksa herhangi bir 360 mı
  9. F

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-power-boost-noble-pb-lcs-yc120-120-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,384032092.html şöyle bir şey var yeterli olur mu 1711966216...
  10. F

anladım hocam o zaman 7800e geçmekten başka şansım kalmıyor mu?
  11. F

Overclock konusunda yardımcı olabilecek var mı Gigabayte A620M-H , araştırdım ama bulamıyorum
  12. F

Ryzen 7500F , 4060Tİ , 32GB ram , Ddr5 bi sistemim var CS2 oynuyorum şöyle bir problemim var oyun içerisinde aim fightta , smoke ve molylerin içindeyken 360zde ufak fps droplar (fare hassasiyetini ufakta olsa bozan) droplar giriyor bi anda iniyor fps sonra bir anda çıkıyor dengesizleşiyor ama...
Geri