FurkanÖzmen isimli üyenin son içerikleri

1. F

PSU VE ANAKART DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?

Merhabalar, Bilgisayarımda Amd Ryzen 7 5800X işlemci ve Msi Ventus 3x RTX 4070 ekran kartı ,Psu 650, Anakart Msi B450 pro max, 2x16 gb Ram ve 500gb nvme2 SSD mevcut. Zaman zaman oyun oynarken ısı sorunları yaşadığım oldu ama çok nadir. Ancak bunun PSU'nun yetersiz olmasından dolayı olduğunu...
  2. F

Çözüldü✓ SIVI SOĞUTMA KABLOSU NEREYE TAKILIR

Anladım teşekkürler.
  3. F

tamamdır teşekkürler. 1709989399 Neden acaba açıklar mısın bir arkadaş tam tersini yazdı?
  4. F

Msi Mag coreliquid 240 v2 sıvı soğutmam var. MSI B450M A PROMAX ANAKARTIM ÜZERİNDE SADECE SYS_FAN VE CPU_FAN ÇIKIŞLARI VAR. POMPA VE FAN GİRİŞLERİNİ NEREYE TAKMALIYIM YARDIM RİCA EDİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  5. F

Çözüldü✓ Ekran kartı ve işlemci yükselttim fakat bilgisayarımda performans artışı olmadı.

Hayır standart ayarlarda kullanıyorum. 1708724155 Evet bunların hepsini yaptım.
  6. F

Çözüldü✓ Ekran kartı ve işlemci yükselttim fakat bilgisayarımda performans artışı olmadı.

Merhaba arkadaşlar, Daha önce Ryzen 5 3600 işlemcim ve Msi 1660 Süper ekran kartım vardı. Son zamanlarda oynadığım oyunlarda aldığım kötü performans ve Fps sebeplerinden yükseltmeye gitmek istedim. Ryzen 7 5800X işlemci ve Msi Ventus 3x 4070 aldım. Gerekli bütün adımları uygulayıp yeni kasamı...
Geri