Furkanoztrk37 isimli üyenin son içerikleri

1. F

7days oyun arkadaşı ve başka oyunlar

merhabalar arkadaşlar 7days önceden oynadım az bişey tekrar başlamak istiyorum bir kaç kişiyle bununla beraber pubg , cs , valorant , lol , ets2 , farming sim , minecraft son of the forest , valheim gibi oyunlar oynamak istiyorum yaşım 18 karşılıklı saygıda kusur etmem
  2. F

YENİ SİSTEMDE FPS DROP

Öyle yaptım tekrar kuruyorum 1759434795 Peki sizce ekran kartının %100 ünü mü kullanması gerekiyor yoksa %40 50 daha mı iyi
  3. F

YENİ SİSTEMDE FPS DROP

Unlost tavsiye sistem aldım fakat 16gb ram ekleyeceğim en yakın zamanda 1759430959 hayır direkt eski yazılımın üstüne kurdum eski ssdimi kullandım yani yenisini satıp 16gm ram alacağım
  4. F

YENİ SİSTEMDE FPS DROP

Ekran kartı sürücüsünü manuel olarak indirip kurdum
  5. F

YENİ SİSTEMDE FPS DROP

DP kullanıyorum ve evet
  6. F

YENİ SİSTEMDE FPS DROP

Yeni sistem aldım ama PUBG de ara sıra ani dönüşlerde fps bi anda 13 10 falan oluyor , ekran kartı kullanımı %30 ile %40 sıcaklık 40 45 derecelerde , işlemci %50 %30 arası gidip geliyor sıcaklık ise %75 %60 arası , ram 5200 ile 4800 arası MHz kullanıyor görev yöneticisi kontrollerimde bellek...
  7. F

30-50 k Sistem önerisi

Herkese selam bütcem max 50 55 olacak şekilde bir oyuncu bilgisayarı arıyorum işlemci amd olması tercihim.
  8. F

Monitöre Görüntü Gelmiyor

çok sert değildi
  9. F

Monitöre Görüntü Gelmiyor

Herkese selamlar , kedim bilgisayara yandan çarptı ardından klavye ve görüntü gitti. Power tuşuna basılı tutarak kapattım, tekrardan çalıştırdım herhangi bir tepki yok. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz ?
Geri