2,3 arkadaş can sıkıntısından böyle bir karar aldık.
1709572618
İnternete baplanmak problem değil, okul idaresi fark eder mi bizi. Daha önceden akıllı tahtadan +18 film açanları taklaya getirmişlerdi kız okuldan atılmaktan son anda kurtulmuş.
Yarın okula laptop götüreceğim ve beden dersinde arkadaşla ETS 2 girmeyi planlıyoruz. Akıllı tahtaya bağlanan Ethernet kablosunu bilgisayarıma taksam okul idaresi durumu fark eder mi? Daha öncelerden akıllı tahtadan açılmaması gereken film açanları tespit edip cezalandırmışlardı, ETS 2 açtığımı...
Hocam tanıdığınız EGN çalışanı bakanlık çalışanı falan varsa Türk Telekomda onlara özel çok uyguna tarifeler. Yanlarında 3 hat yabancı kişilerdende getirebiliyor yada hattınız onun üstüne yapıp kullanabilirsiniz.
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-vetus-2x-8g-oc-pro-a620m-e-500gb-ssd-32gb-ram.html
Ekran kartı biraz daha kötü anakartta biraz daha kötü ama ddr5 geleceğe yönelik daha iyi bir sistem olabilir ayrıca fiyatıda çok daha uygun anakart değiştirilebilir.
Herkese iyi günler arkadaşlar öncelikle siteye yeni üye oldum. Sata SSD almayı düşünüyorum. Kalitesiz 2 3 yıl içerisinde bozulacak bir şey istemiyorum. 240 GB den yüksek olsun ama 480 GB üstü olursa daha iyi olur. Önerileriniz nelerdir. Özelliklede kampanyalı ürünleri atarsanız sevinirim. Ben...