furkansamsun1903 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Razer blackshark v2 hyper speed mi daha iyi razer blackshark v3 x hyperspeed mi.

Herkese merhaba, Razer BlackShark V3 ile BlackShark V3 X HyperSpeed arasında kaldım ve kulak pedleri konusunda kafam çok karıştı. Bazı kişiler V3 X'in kulak pedlerinin daha derin ve daha rahat olduğunu söylerken, bazıları ise normal V3'ün daha konforlu olduğunu söylüyor. Her iki modeli de...
  2. F

Çözüldü✓ En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

3p de var ben aldım denedim ama update gerekti ama artık 3x ve 3p üretim yok sadece 3 wireless piyasaya sürüldü düz
  3. F

Baseus Kulaklık Markasının Kablosuz Ürünü

Arkadaşlar merhaba, Baseus AeQur GH02 kablosuz oyuncu kulaklığını şimdi tesadüfen gördüm nasıldır Acaba
  4. F

Amazon Satıcı Razer Kulaklık Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Arkadaşlar merhaba, Amazon satıcılı ve göndericili Razer Barracuda X almayı düşünüyorum. Diyelim ki kulaklık ileride kırıldı veya bir arıza yaşandı. Bu durumda Amazon ürünün arkasında durur mu? İade veya değişim konusunda yardımcı oluyor mu? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  5. F

Rampage Markanın Yeni Kablosuz Gaming Kulaklığı

Arkadaşlar merhaba, Rampage markanın Zenith Siyah Wireless 2.4G + Bluetooth Protein Deri Earpad Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı yeni modeli çıktı, dikkatimi çekti. Katlanabilir olması hoşuma gitti ama bu özellik uzun vadede sorun çıkarır mı diye merak ediyorum.
  6. F

Havitin Yeni Kulaklığı

Merhaba arkadaşlar, Havit’in yeni ürünü Fuxi H3 Plus’ın Vatan’da satışa çıktığını gördüm piyasaya çıkmış dikkatimi çekti
  7. F

Steelseries Nova Serisi Kulaklığı

Kasada gıcırtı derken eklem yerinde kırılcak gibimi reis ve başka sorun varmıydı
  8. F

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2100

Doğruda yinede bi test edersen sevinirim streo modda test edermisin nasıl mikrofon tusuna 2 defa basınca streo ve 7.1 arası geçiyor
  9. F

Tak çalıştır cs2 denermisin reis ayak sesleri rekabetcide nasıl yakın ayak sesleri kasamadım ben
  10. F

Msi Markanın Yeni Kablosuz Gaming Kulaklığı

Msi Kulaklığı acaba AULA ' mı yaptı aynısı
  11. F

Rampage Markanın Yeni Kablosuz Gaming Kulaklığı

Merhaba arkadaşlar, Rampage yeni Zenith Siyah Wireless (2.4G + Bluetooth), protein deri kulak yastıklı ve mikrofonlu oyuncu kulaklığını çıkardı. Sizce alınır mı acaba?
  12. F

budamı türkiyemi gelicek galiba deri padli bu
  13. F

Logitech G325 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Alınır mı?

Onu denedim yükseklik ayarı azdı ve baskı vardı sesi azdı bana ve arada cızırtı oldu
  14. F

Logitech G325 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Alınır mı?

Arkadaşlar, yeni fark ettim; **Logitech G325 LIGHTSPEED** diye bir kulaklık çıkmış. Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. Kullanan veya deneyen var mı Ses kalitesi nasıl CS2 iş Görürmü
  15. F

Delircem ben duyamadım asla dolbly alırım rahat ses kasmaya yarıyorsa ama kulaklık şuan yok hemen alırım yeterki ayak sesi kasıyorsa progamda alırım
Geri