Herkese merhaba,
Razer BlackShark V3 ile BlackShark V3 X HyperSpeed arasında kaldım ve kulak pedleri konusunda kafam çok karıştı.
Bazı kişiler V3 X'in kulak pedlerinin daha derin ve daha rahat olduğunu söylerken, bazıları ise normal V3'ün daha konforlu olduğunu söylüyor.
Her iki modeli de...
Arkadaşlar merhaba,
Amazon satıcılı ve göndericili Razer Barracuda X almayı düşünüyorum. Diyelim ki kulaklık ileride kırıldı veya bir arıza yaşandı. Bu durumda Amazon ürünün arkasında durur mu? İade veya değişim konusunda yardımcı oluyor mu?
Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, Rampage markanın Zenith Siyah Wireless 2.4G + Bluetooth Protein Deri Earpad Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı yeni modeli çıktı, dikkatimi çekti. Katlanabilir olması hoşuma gitti ama bu özellik uzun vadede sorun çıkarır mı diye merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, Rampage yeni Zenith Siyah Wireless (2.4G + Bluetooth), protein deri kulak yastıklı ve mikrofonlu oyuncu kulaklığını çıkardı. Sizce alınır mı acaba?
Arkadaşlar, yeni fark ettim; **Logitech G325 LIGHTSPEED** diye bir kulaklık çıkmış. Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti.
Kullanan veya deneyen var mı Ses kalitesi nasıl CS2 iş Görürmü