furkansamsun1903 isimli üyenin son içerikleri

1. F

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 4786 TL

Evet bt ve 2.4 ghz arasındaki fark cidden üzücü dongle kodlamasiyla ilgili sonar sadece 1 ses volume aç bide bas düz ekolayzir kullana bilirsin 1782400567 Eher bt arada eşleşme yapmazsa kulaklık power tuşu ve sağdaki medya tuşu aynı anda bas bt sıfırlanır ayarları 1782400632 Sağ medya 2...
  2. F

Fx sesi bozuyor yükseltiyor ama özel ayar chatgpt yaptir bazi ayarlar kapatcan hazir ayarlar bozuyor tamam aiprpods var ama yinede bi telefonda denermisin bt bağlayip son sesi pc deki dongle aynımı ama telefon bt bağla 1782383957 Bide sonar var steel series her kulaklık calisir onada göz at reis
  3. F

Bt bağla telefona son ses aç müzik onda daha yüksek cikiyordu bildiğim kadarıyla dongle kodlaması var bu
  4. F

Nova 3 x 3p var giriş ona yakın oda korkutuyor kırılır diye nova 5 ona yakın nova 7 kafa kısmı metal ama menteşe tarafı onda plastik ama nova serilerinde kırılma nadir gördüm artic serisi çok kırılıyordu
  5. F

Düşük evet bunu inandıramadım arkadaşlarıma apoyla ses yükselince anlıcan 1782382730 Apo yükseltince bazen cızırtı oluyor fazla verince db ayarını
  6. F

Cs2 ses motoru nerdeyse her kulaklık uyum sağlıyor tamam yine fark eder evet ama cloud 3 S sıkıntısı sessiz sahnede 10 saniye ses almayınca sende konuşmıcan pc ses olmayınca 10 saniye sessizlikde uykuya geçiyordu ses gelince uyanınca cızırtı vardi ama düzeldi harelde yazılım getirildi bilemiyom...
  7. F

Çözüldü✓ Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık İndirimi

Bilemedim onu iade ettim cs2 de uzak mesafe sesi aldım ama yakın mesafedeki alamadım 1782381554 Bt ve dongle gecis yapiyor onu biliyom biri şey dedi mikrofon tusuna 2 defa basinca steao ve special gecis yapiyormuş
  8. F

Equalizer APO vardi bunla ses yüksek ayarlanıyor db veriliyor veya ekolayzir çekiliyor uygulamadan ama bende kulaklık yok
  9. F

İade ettim cs2 de ayak sesi yakın sesi alamadim mağaza tekrar teşhir denicem bt baglicam dongle yok teşhirde bt bağlayinca mikofon 2 defa basinca bt mod degişiyormu denemek için gidicem sesin degiştimi anlicam yoksa kulaklık sesli bildirim varmi mod degişince
  10. F

Bunu bilmiyordum aldim iade ettim cs2 de ayak sesi kastım ama uzak mesafe kasıyordum yakın mesafe asla vermiyordu ondanmıydı acaba bide gıcık kaptım olay dongle kapaliyken sürekli yanıp sönüyor aktifdi 1782335273 Special modundamı kullandım acaba anlamadimki cs2 de hangisi kullandım acaba sen...
  11. F

Hyperx dm attı kumaş pad yok dediler olsaydı alıcaktım cloud 3 S düşüncektim internet pad yok baktım steel series artic 7 kumaş pad oluyor diyorlar doğrumudur
  12. F

Arkadaşlar, Vatan mağazasında HyperX Cloud 3 S'i denedim ve ürüne bir şans verip satın almayı düşünüyorum. Bir arkadaşımda da aynı kulaklık var. Bluetooth ile bağladığımda ses seviyesi oldukça yüksek ve tatmin ediciydi. Ancak arkadaşım, kulaklığı PC'ye 2.4 GHz dongle ile bağladığında...
  13. F

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

Ben dayanamadım aldım ses aşırı yüksek ama cs2 de ne yaptiysam adam dibimde zipladi ses gelmiyor ayak sesi
  14. F

Amozon harici çok zor diyim reis amazon son zamanda iade sıkıntı yaşıyan var ama amazon harici asla iade yok ben iade ettim mağaza aldım ama dil döktüm saatlerce 1782172248 Dip not amazon satici dikkat et kendisi satarsa iade aliyorlar ama yinede almazlarsa suçlu ben olmam
  15. F

Valla reis herkes yok harelde ama bu sorun olan kişi sayısı azda değil
Geri