furkanscarov isimli üyenin son içerikleri

1. F

Rampage 300hz monitör ışık sızması

yani iade şart mı tekrar uğraşmak istemiyorum pek eksisi nedir sadece görsel mi?
  2. F

Rampage 300hz monitör ışık sızması

Arkadaşlar selam donanımarşivinin videosunu çektiği 300hz rampage monitörü satın aldım ancak tam emin değilim ne olduğundan ama bu beyazlıklar ışık sızması mı oluyor değiştirmem gerekli mi endişe etmeli miyim ne eksileri var bi yardımcı olursanız sevinirim
  3. F

❌İndirim Bitti! Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Oyuncu Monitörü 4999 TL

Stok yenilenecek mi acaba artık yoksa 6250 gibi bi fiyata satın alıcam sanırım
  4. F

Öneri Klavye önerisine ihtiyacım var

[H3 id='Hocam+MCHOSE+Ace68+almaya+karar+verdim+neriler+iin+teekkr+ederim']Hocam MCHOSE Ace68 almaya karar verdim öneriler için teşekkür ederim[/H3]
  5. F

Bu klavyeyi çok beğendim ama haksız rekabetten dolayı SOCD ve Rapid Trigger gibi özelliklerin vac ban sebebi olabileceğini okumuştum gerçekliği var mıdır aydınlatabilecek biri var mıdır
  6. F

Eklemeyi unutmuşum ancak bu fiyatlara bu kalibrede kablosuz klavye alınabilir mi?
  7. F

genelde CS2 ve lol oynuyorum laptoptan masaüstüne geçicem hangi klavyeyi önerirsiniz klavye gerçekten fark edecek bir ekipman diyorsanız bütçe 2kyı bulablilir
  8. Dell g2524h 280 hz 1ms gtg 1080p

Comment by 'furkanscarov' on the classified ad 'Dell g2524h 280 hz 1ms gtg 1080p'

Araştırdığım kadarıyla bu monitörler 0.5ms oluyor yanlış mı yazdınız acaba?
  9. F

Aracın sürekli sanayi masrafı çıkartması normal mi?

2004 arabada masraf çıkması gayet doğal ama ustaya bağlı olması da muhtemel
  10. F

Monitör alacağım tavsiye verebilir misiniz

https://www.n11.com/urun/gigabyte-g25f2-245-1-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-monitoru-82403311?utm_source=donanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11 @İsimbulamajim hocam sizin önerdiğiniz vatandaki sistemi almıştım geçici olarak kullanayım diyesizce alınması mantıklı mı yoksa rampage'i...
  11. F

açıkcası ben de bu monitörü istiyordum ancak stok olmadığından dolayı bu konuyu açtım. sizce stok gelir mi?
  12. F

Arkadaşlar selam taksitli olma şartıyla 200hz+ bir monitör almak istiyorum 5-6k bütçem var ama istediğim fiyat bandına istediğim monitörü bulamadım son zamanlarda da monitör fiyatlarının çok yükseldiğini gördüm sizce indirim beklemeli miyim? incehesap cuma gecesi monitörlerde iyi indirim...
Geri