Arkadaşlar selam donanımarşivinin videosunu çektiği 300hz rampage monitörü satın aldım ancak tam emin değilim ne olduğundan ama bu beyazlıklar ışık sızması mı oluyor değiştirmem gerekli mi endişe etmeli miyim ne eksileri var bi yardımcı olursanız sevinirim
Bu klavyeyi çok beğendim ama haksız rekabetten dolayı SOCD ve Rapid Trigger gibi özelliklerin vac ban sebebi olabileceğini okumuştum gerçekliği var mıdır aydınlatabilecek biri var mıdır
genelde CS2 ve lol oynuyorum laptoptan masaüstüne geçicem hangi klavyeyi önerirsiniz klavye gerçekten fark edecek bir ekipman diyorsanız bütçe 2kyı bulablilir
https://www.n11.com/urun/gigabyte-g25f2-245-1-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-monitoru-82403311?utm_source=donanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11 @İsimbulamajim hocam sizin önerdiğiniz vatandaki sistemi almıştım geçici olarak kullanayım diyesizce alınması mantıklı mı yoksa rampage'i...
Arkadaşlar selam taksitli olma şartıyla 200hz+ bir monitör almak istiyorum 5-6k bütçem var ama istediğim fiyat bandına istediğim monitörü bulamadım son zamanlarda da monitör fiyatlarının çok yükseldiğini gördüm sizce indirim beklemeli miyim? incehesap cuma gecesi monitörlerde iyi indirim...