Öncelikle selamün aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar Palit Gamerock 5070ti ekran kartı ve dikey kart takma aparatı aldım fakat sürücüyü yüklediğim zaman pc donuyor kalıyor reset tuşuna basıyorum klavye mouse gidiyo ama kasa olduğu gibi kalıyo ekran gitmiyo yeniden başlatmıyor Kingston Fury RGB ram...
Nvdia ile yola devam ediyoruz arkadaşlar yapacak bir şey yok her stok geldiğinde kartın fiyat 200-300 artarak gidiyor stok yakalayana kadar canın çıkıyor taksitli 42-43k ya 9070xt gelecekken 48k ya 5070ti almak daha mantıklı geldi herkese iyi forumlar tercihlerinizi iyi değerlendirmenizi önerirm
knka kaç gündür kaç siteden nerelerden araştırma yapıyorum bir takım sitelerde 6 aya 6-7 bin tl civarında alışveriş kredisi var bence iade edip 9070xt almalısın eminim daha ucuza her türlü gelecektir.
Arkadaşlar benim gibi uzun süredir araştırma yapıp 0 faizle almak isteyen arkadaşlar için link bırakıyorum hem oyunda hemde iş için kullacak arkadaşlar için mükemmel bir seçenek hazır stok varken alabilirsiniz...
Evet beyler kartlar duyuruldu fiyatlar yazıldı İşlemcimiz İntel i5 14600KF 750W 80+ Bronze güç kaynağımız var öncelikle biz sadece oyun değil photoshop,premier pro ve after effects de kullanıyoruz iş dolayısıyla 2 monitörüm var ikiside 1080p ilerleyen zamanlarda bir tane de 2k almayı düşünüyorum...