FurkanSv isimli üyenin son içerikleri

1. F

Iphone 16/ 16 Plus vs 15 Pro hangisini almalıyım

Merhabalr, telefon almayı düşünüyorum uzun süredir android kullanıcısıyım artık iosa geçme zamanımın geldiğini düşünüyorum.Gerek kamera performansı gerekse başka özellikleri beni tatmin etmemeye başladı. İki seçenek arasında kaldım 15 proyu arkadaşlarım önerdi pro her zaman daha iyidir. Düz...
  2. F

Iphone 16 Plus alınır mı?

Merhabalar, paraya kıyıp iphone almak istiyorum. İlk iphonem olacak daha önce kullanmadım. Ama şöyle ki yeni alsam bile en iyisi olsun istiyorum. Hem de güncellemede sıkıntı çekmemek için son model almayı düşündüm. Arkadaşlarım düz iphone alınmaz 15 pro al dediler fakat denediğimde elime küçük...
  3. F

Blackshark V2 Pro 2023

haklısın hocam teşekkürler yine de cevap verdiğin için olmazsa bir gün mağzaya gidip deneyip alırım en garanti çözümü o gibi duruyor.
  4. F

Blackshark V2 Pro 2023

Kulaklığı zaten 4k ya almıştım aynı miktarı verdiler 1710197681 hocam peki ses tekerleğini sona getirince cızırtı oluyor mu ? eğer olmuyorsa düzeltilmiş ona göre alıcam o yüzden biraz detay araştırma yapıyorum
  5. F

Blackshark V2 Pro 2023

Arkadaşlar bu kulaklığın 2020 modelini kullanıyordum bir sıkıntı yaşadım iade ettim. 2023'te devam ediyor mu bu sıkıntı onu sormak istedim eğer devam etmiyorsa direk alacağım. Ses tekerleğini en sona getirince cızırtı sesi geliyordu. Ve video izlerken bazı kısımlarda bass ve ses patlaması gibi...
  6. F

HyperX Cloud 3 vs Logitech G Pro X

hocam müzik performansı vs. nasıl ve terletiyor mu?
  7. F

Wireless Kulaklık Önerisi

zam gelemeden almak istiyorum..Şimdi ben genellikle oyunlar için kullanıyorum fakat tabii ki de müzik film video vs. de izliyorum.Arasında kaldığım 3 4 kulaklık var. Cloud 3 wireless,Blackshark v2 pro 2023,G pro x,Cloud 2 wireless.Biraz forumlarda dolaştım ve araştırma yaptım.Çoğu kişi hyperxin...
  8. F

Haklısın hocam teşekkürler cevap verdiğin için.İyi geceler.
  9. F

hocam cloud 3 aldın mı nasıl?
  10. F

6000-7000 TL Wireless Oyuncu Kulaklığı

teşekkürler.Biraz daha araştırayım ama ikisinden birini alcam gibi gözüküyor
  11. F

6000-7000 TL Wireless Oyuncu Kulaklığı

Arkadaşlar daha önce BlackShark V2 Pro kullanıyordum birkaç arıza ile incelemeye gönderdim iade kararı çıktı. Değişim istedim fakat stoklarda yok vs. diyerek değişim yapmadılar. Bu fiyat dolaylarında ben 2 3 kulaklık buldum. Biri Cloud 3 Wireless, Arctis 7+. Eğer önerdiğiniz bu fiaytlarda...
  12. F

G Pro X 7.1 vs Blackshark V2 Peo

Hiç dikkat etmedim eğer kabloluysa direk blacksharka devam ederim
  13. F

G Pro X 7.1 vs Blackshark V2 Peo

Blackshark v2 pro vardı 4k ya almıştım fakat sıkıntı oldu incelemeye gönderdim iade kararı çıkmış.Bende başka bi kulaklığa baktım.G Pro X in fiyatına kadar çıkabilirim mediamarkta 5.300 küsür tl.Hangisi daha iyidir? Hangisi alayım
  14. F

1000 - 1500 TL MOUSE ÖNERİSİ

teşekkürler
  15. F

Razer DeathAdder Essential vs Razer DeathAdder V2 Pro

Kral v2 proyu nerde buldun 1800 e link atar mısın ?
Geri