İşlemcisi ekran kartına göre çok düşük değil mi ? Daha dengeli olmasını isterim açıkcası
1715780036
Bu oldu gibi sanki. Ne dersiniz. Hem İşlemci iyi fps tabanlı oyunlar için hemde ekran kartı üzmez
1715781505
Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Testleri vs. inceledim ; bu fiyatlara alınabilecek...
Anladım da kendi kullandığı laptoplardan önerebilecek arkadaşlar yok mu ? Buradaki arkadaşlar sadece muhabbet sohbete mi geliyor anlamıyorum. O kadar konu açılıyor ; hiç kimse kullanmıyor mu bu fiyat aralığında laptop ?
HP victus serisinden uzak durmam tavsiye ediliyor genelde.
1715772377
Baktım ancak bu fiyatlara hem 4070 hemde i7 nin daha üst segmentleri bulunmuyor mu ? Yoksa güzel pc
Merhaba. 40 k ya kadar(biraz çıkabilirim) fps oyunlarını drop yemeden yüksek fps ile oynayabileceğim ; aynı zamanda iyi ve büyük bir ekrana sahip laptop arıyorum. Bilginiz var ise öneride bulunabilir misiniz ? Özellikle kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Kanka genelde fps oyunları oynuyorum, ancak hikayeli oyunlarda oynayabilirim. Arada Twitch yayın vs. de olabilir.
1715198090
Sistemde alternatiflerden hangilerini değiştirmeliyim ? Anakart, ram vs. Anladığım kadarıyla işlemci ve ram yeterli görülüyor