FurkanVefa isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı !!

Teşekkürler. Aslında direkt iyi klavye ve güzel indirim arıyorum. Hiç indirim denk gelmedi
  2. F

🔥İndirim İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı !!

Klavye var mı arkadaşlar 1764265640 Sağlam mekanik bütçe sınırı yok
  3. F

❌İndirim Bitti! Konu kapatıldı

Gerçek fiyatlarını bilenler buradan paylaşabilir mi arkadaşlar.
  4. F

❌İndirim Bitti! 🔥 Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu 6.299₺ 🔥

Bunu aldım. 300 TL değil 100 TL kupon verdi. Paylaşım için teşekkürler.
  5. F

🔥İndirim Exvega Andromeda 2024 Oyuncu Koltuğu 7996₺

Fab 4 mü ? Bu mu ?
  6. F

❌İndirim Bitti! 🔥 Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu 6.299₺ 🔥

Hocam bu mu Fab 4 mü ? Andromeda mı ?
  7. F

Sınırsız Bütçe Mouse önerisi

Kardeşim a4tech x7 arıyorum bende, nereden temin edebilirim ?
  8. F

İYİ BİLEN BİR ARKADAŞTAN LAPTOP TAVSİYESİDİR

İşlemcisi ekran kartına göre çok düşük değil mi ? Daha dengeli olmasını isterim açıkcası 1715780036 Bu oldu gibi sanki. Ne dersiniz. Hem İşlemci iyi fps tabanlı oyunlar için hemde ekran kartı üzmez 1715781505 Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Testleri vs. inceledim ; bu fiyatlara alınabilecek...
  9. F

Anladım da kendi kullandığı laptoplardan önerebilecek arkadaşlar yok mu ? Buradaki arkadaşlar sadece muhabbet sohbete mi geliyor anlamıyorum. O kadar konu açılıyor ; hiç kimse kullanmıyor mu bu fiyat aralığında laptop ?
  10. F

HP victus serisinden uzak durmam tavsiye ediliyor genelde. 1715772377 Baktım ancak bu fiyatlara hem 4070 hemde i7 nin daha üst segmentleri bulunmuyor mu ? Yoksa güzel pc
  11. F

Merhaba. 40 k ya kadar(biraz çıkabilirim) fps oyunlarını drop yemeden yüksek fps ile oynayabileceğim ; aynı zamanda iyi ve büyük bir ekrana sahip laptop arıyorum. Bilginiz var ise öneride bulunabilir misiniz ? Özellikle kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  12. F

🔥İndirim Lenovo G24-20 Monitör 3647 TL

GOAT V4 4070s sistemle gider mi ?
  13. F

🔥İndirim HAYDAAA İ5 12400F RTX 4060Tİ 16 GB RAM 23.799TL

hangi sitede gelecek goat sistem ?
  14. F

4070 ti süper hazır sistem 47999

Kanka genelde fps oyunları oynuyorum, ancak hikayeli oyunlarda oynayabilirim. Arada Twitch yayın vs. de olabilir. 1715198090 Sistemde alternatiflerden hangilerini değiştirmeliyim ? Anakart, ram vs. Anladığım kadarıyla işlemci ve ram yeterli görülüyor
  15. F

4070 ti süper hazır sistem 47999

Arkadaşlar rica edeceğim aynı bilgisayardan kullanan birisi varsa yorum yapabilir mi deneyimlerini paylaşabilir mi
Geri