Youtube'ta video izlerken telefon kendini yeniden başlattı fakat ana ekran yerine recovery ekranında açıldı. Ses tuşlarımda herhangi bir sorun olmamasına rağmen recovery ekranından çıkamıyorum. Telefonumda önemli veriler var bu yüzden sıfırlamak da istemiyorum. Ne yapmalıyım??? (reboot, safemode...
Dostum berbat bişey sürmediğin sürece aman aman bir performans farkı olmaz. Linkini paylaştığım videoda da görebileceğin üzere aradaki performans farkları minimal düzeyde. 1 bezelye boyutundan biraz fazla sürmen yeterli olacaktır.
Bu farkındalığın pratikte bir işe yarayacağını sanmıyorum. "Hayır dostum 5000 serisi pahalı çıkmayacak" diyerek daha ucuz bi fiyat beklentisine sahip olmak akıl dışı. Akakçede en ucuz Galax 4070 bile 26.200 TL iken 5070 in 32.000 TL'den aşağı türkiye pazarında olmasını bekle(ye)miyorum...
katılıyorum hocam, gözüm 950tl'yi gördüğünden değil de cashback var diye aldık. Yoksa daha f/p seçenekler de vardı.
1729793733
en fazla 20 iş günü garantisi veriyordu resmi sitede
Güzel soğutucu, her türlü işini görür ama Phantom Spirit modelini tavsiye ederim. Ekstra 1 bakır borusu var, 1-3 derece fark ettiriyor. Ürün teknik özelliklerini linke bıraktım karşılaştırma yapabilmen adına fakat en ucuz hangi sitede satılıyor bilmiyorum.
İncehesap indiriminde aldığım Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint White model mouse'un asus resmi sitesinde 950 tl geri ödeme kampanyası vardı fakat aradan 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen hala geri ödeme almadım. Asus sitesinden durumu kontrol ettiğimde kabul edilmiş durumda olduğu...