selam dostum cevap verdiğin için çok sağol laptop kullandığım için bunu yapsamda işe yaramazmis yanıtladığın için çok sağol
1731162255
maalesef HP de öyle bir bios yapmışlar ki saçma sapan
1731162514
usta valla jumper olaylarını çok bilmiyorum ama atıştırıcam çok sağol
Arkadaşlar öncelikle değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim önceden bios a şifre koymuşum ve bios a girmek istediğimde yanlış şifre diyor az kaldı pc yi yumruklayacağım laptop kullanıyorum bu doğrultuda bios pilini de çıkarsam bir anlamı yokmuş bios anakart değişimi içinde 1K...
herkese selamlar dostlar kendime bir Samsung A9+ tablet almayı planlıyorum fakat okullar açılmadan olan indirimler aklıma geldi ve ne zaman olduğunu tam hatırlayamadım sizce hangi tarihlerde indirimler olur.
5K ya kalem ile kullanılan tablet önerebilir misiniz rica edersem öğrenciyim ders filan çalışıcam bide youtube dan ümidi izlerim yeterli şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
ben windows 11 i 8GB RAM den kullanan biriyim şöyle söyliyebilirim windows 10 daki gibi düşük bellek sayıları yok ama bilgisayarı yoran bi bellek sayısıda yok bana kalırsa internet dolaşımları film vs. için evet fazlasıyla bana göre yeterli fakat oyunlar açısından 8GB RAM genel olarak iyi...
selam dostlar dün loosing scaling satın aldım ve kullanmadan önce küçük bir araştırma yaptığımda bu tür uygulamaların gpu yu tam performansta çalıştırdığı için bir zaman sonra yakabileceğini öğrendim sizce bu durum bu tür uygulamalar için geçerli mi ?
selamlar şuanda hp probook4540s kullanıyorum ve windows 10 dan çok sıkıldım fakat windows 11 pc kaldırır mı bilmiyorum açıkçası kaldırır mı çok bilmiyorum da sizlerden bu konuda yardım istiyorum pc nin içinde 8GB Ram iki ekran kartı var onu biliyorum başkada açıkçası çok bi fikrim yok yardımcı...