Furkilata isimli üyenin son içerikleri

1. Furkilata

🔥İndirim İncehesap Gecenin Yıldızı | 4 Eylül 23:00

ssd severiz gelsin bakalım inş 1000tlcik inmez
  2. Furkilata

❌İndirim Bitti! Gigabyte Aorus Master Ice RTX 5090 178.808 TL

amazon depoyu da takip etmek lazım. nası ödicem ben bu kartı diye dertlenen ikinci elde satmaya uğraşmayan biri iade eder belki :peped:
  3. Furkilata

Sistemime Soğutucu Sığar mı?

redditte sığdıranlar vardı. senin de sığar .
  4. Furkilata

🔥İndirim Iphone 17 Pro 103.949 TL

ithalatçı garantili ( "Garantisi benim kardeşim" -Zortingen İletişim)
  5. Furkilata

🔥İndirim Cooler Master 360l Core Beyaz 360mm Sıvı Soğutma - 3.999 TL - 3 Taksit

Yaz bitiyor diye mi bu soğutucular hep indirime girmeye başladı :D mevsimlik ürün gibi
  6. Furkilata

Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

Teşekkürler ürün geçirdikçe elime inceliyorum. Maksat alacaklara ilgilenenlere tüm detayıyla bilgiler vermek :)
  7. Furkilata

Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

güzel ürün arkadaşlar alınır tavsiye ederim. Bizzat deneyimlemiş birisi olarak cidden pc başında yemek yiyorsanız ders çalışıyorsanız iş yapıyorsanız çok iş görüyor.
  8. Furkilata

❌İndirim Bitti! Gecenin Yıldızı 21 Ağustos

Urun bana da ulasti test ettim. Fiyatinin 600tl oldugunu düşünürsek deger begendim ben. Basslari fena degil yeterli seviyede. Tizleri biraz ciliz . Netlik de yeterli gelmedi bir tik boguk geliyor gibi sozler. 3d ozelligini acinca biraz daha guzellesiyor. Telefondan eq ayari yapmadim ama pcden...
  9. Furkilata

🔥İndirim Hyperx Procast Mikrofon 7.634,16tl

Nebi whiteday hesabi 😃
  10. Furkilata

Sapphire Pulse 9070 XT Coil Whine

Bobin cozurtusu olmus bu
  11. Furkilata

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX™ 5070 Wındforce Oc 12 GB - 29.524,10 TL

alan beğenmeyip iade ederse gelir :D
  12. Furkilata

RTX 3080 mi RX 6800 Mü Almalıyım?

3060ti vardi bende . Onun yerine 9060xt almistim 16gb olan modelini. Baktim adam akilli bir fps farki olmadi oynadigim oyunlarda. İade ettim 9060i . 3060tiyi de sattim. Yerine 3070ti aldim gozle gorulur bir fark Yasadim 2kda. O yuzden 3080 bence guzel bir secim olabilir . Fiyati ucuk kacik...
  13. Furkilata

Yardım Amazon Depo'dan Yeni Gibi İkinci El Telefon Alınır mı?

Ben softbox almistim 2200tllik birseyi 1500e. Sikintisiz gelmisti butun parcalarda tamdi. Ama isigima olmadigindan iade ettim mecburen. Cogu urunde sikinti yok ama sans faktorude var malesef. cok teferruatli urunler almamak lazim diye dusunuyorum.
Geri