furkist isimli üyenin son içerikleri

1. F

PS5 PRO ZAMLANIR MI?

sagolasın hocam senin de kafanı sisirdim kusura bakma
  2. F

PS5 PRO ZAMLANIR MI?

hocam aynı hissiyat olmuyo ya pcm kotu degil yeni oyunları 60 fps ve uzeri oynayabiliyorum ama dedigim gibi cok fazla bug var fifa gibi oyunlarda sinirimi cok bozuyo sadece pcyi internette takılmak icin kullanmak istiyorum artık 1741088291 Dell G2724D bu monitoru alıcam hocam vrr var diyolar
  3. F

PS5 PRO ZAMLANIR MI?

ben de burdan almayı dusunuyodum
  4. F

PS5 PRO ZAMLANIR MI?

ps5 mi alsam diye dusunuyorum bu arada ama 2k da cok fps farkı oluyo mu bilmiyorum
  5. F

PS5 PRO ZAMLANIR MI?

pcm var zaten ve rekabetci oyunlar baydı artık sadece fifa ve hikayeli oyun oynamak istiyom evet fifa pcde de var ama cok buglı oyuzden 1741086818 monitorum var ama 1080p o yuzden yazdım
  6. F

PS5 PRO ZAMLANIR MI?

şuan ps5 pro alabiliyorum ama monitoru alamıyorum o yuzden beklemek istiyorum ama malum turkiyede fiyatlar cok cabuk degisiyo sizce almalı mıyım zamlanır mı?
  7. F

hıq fıstık ezmesi yag akıtarak gelmıs

sordum adamlara normal dediler
  8. F

hıq fıstık ezmesi yag akıtarak gelmıs

2 adet fıstık ezmesıi aldım hıq den bır tanesi cıkolatalı normal geldi digeri cookie li o yaglı bır sekılde geldi bir sey olur mu ssizce 1728573315 yaglı derken hıc acılmamıs paket dısı full yag idi
  9. F

windows key virus kaptırır mı?

ben baska bir sey de indirmedim bilgisayara ama windows bozuk calısıyor alttaki barda bazen uygulamalar gozukmuyor bazıları buna virus diyor ama virus kapacak hicbirsey yapmadım
  10. F

windows key virus kaptırır mı?

windows key almıstım 1 sene once pttden ayarlardan kodu girdim onceden etkinlestirilmis hatası verdi bundan dolayı virus kapılır mı ben sacma buldum
  11. F

windows bozuluyor uygulamalar acılmıyor

yok pttden normal key aldım iste herkesin onerdigi once kullanılmıs hatası verdi iste ama baska hicbisey yapmadım ne bisey indirdim ne baska bisey keyden de virus kapacagımı dusunmuyırum herkes kullanıyor
  12. F

kod once kullanılmıs hatası verdi bidaha denemedim
  13. F

windowsu actıgımda siyah ekranda bootlu birseyler yazıyor tam hatırlamıyorum arada sırada oluyor bu bide yine arada sırada windowsun alttaki barı varya uygulamalara giremiyorum orda yukleme isareti cıkıyor surekli ora calısmıyor diger uygulamalar calısıyor virusle alakalı bisey var mıdır cunku 1...
  14. F

format atınca hesaplar silinir mi

usbyle yaptım temiz kurulum oydu sanırsam
  15. F

format atınca hesaplar silinir mi

eski pcmi satıcam format attım ama butun hesaplardan cıkıs yapmıs mıdır tam emin olamıyorum oturum acık kalma ya da kaydedilen sifrelerin kalma ihtimali var mıdır
Geri