hocam aynı hissiyat olmuyo ya pcm kotu degil yeni oyunları 60 fps ve uzeri oynayabiliyorum ama dedigim gibi cok fazla bug var fifa gibi oyunlarda sinirimi cok bozuyo sadece pcyi internette takılmak icin kullanmak istiyorum artık
1741088291
Dell G2724D bu monitoru alıcam hocam vrr var diyolar
pcm var zaten ve rekabetci oyunlar baydı artık sadece fifa ve hikayeli oyun oynamak istiyom evet fifa pcde de var ama cok buglı oyuzden
1741086818
monitorum var ama 1080p o yuzden yazdım
şuan ps5 pro alabiliyorum ama monitoru alamıyorum o yuzden beklemek istiyorum ama malum turkiyede fiyatlar cok cabuk degisiyo sizce almalı mıyım zamlanır mı?
2 adet fıstık ezmesıi aldım hıq den bır tanesi cıkolatalı normal geldi digeri cookie li o yaglı bır sekılde geldi bir sey olur mu ssizce
1728573315
yaglı derken hıc acılmamıs paket dısı full yag idi
ben baska bir sey de indirmedim bilgisayara ama windows bozuk calısıyor alttaki barda bazen uygulamalar gozukmuyor bazıları buna virus diyor ama virus kapacak hicbirsey yapmadım
yok pttden normal key aldım iste herkesin onerdigi once kullanılmıs hatası verdi iste ama baska hicbisey yapmadım ne bisey indirdim ne baska bisey keyden de virus kapacagımı dusunmuyırum herkes kullanıyor
windowsu actıgımda siyah ekranda bootlu birseyler yazıyor tam hatırlamıyorum arada sırada oluyor bu bide yine arada sırada windowsun alttaki barı varya uygulamalara giremiyorum orda yukleme isareti cıkıyor surekli ora calısmıyor diger uygulamalar calısıyor virusle alakalı bisey var mıdır cunku 1...
eski pcmi satıcam format attım ama butun hesaplardan cıkıs yapmıs mıdır tam emin olamıyorum oturum acık kalma ya da kaydedilen sifrelerin kalma ihtimali var mıdır