Furko801 isimli üyenin son içerikleri

1. F

8BitDo Ultimate 3C-Mod Rare 40th nereden alınabilir?

hocam bu bahsedilen siparişten sonra sipariş kodunu göndermemiz gereken maili biliyor musun biliyorsan söyleyebilir misin veya nereden bulabilirim
  2. F

hocam bu e postayı nereden bulabilirim? Sadece sipariş kodumu mu yazayım tc mi vs de ekleyeyim mi?
  3. F

hocam bu şekilde söylendi bana da bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Yanwen express olarak gösteriyor kargo şirketini. Yunawan mıdır nedir bir kargo şirketi sıkıntılı diyorlar umarım onun gibi bir şey değildir
  4. F

66 dolar hocam newwg koduyla
  5. F

estetik olarak ultimate 2 çok daha güzel geldi gözüme aynı zamanda yazılım vs olarak da daha iyi görünüyor bilgisayar üzerinden. Fakat ele oturma vs açısından el ağrısı vs olur mu ondan tereddüt ediyorum. Whatgeek'ten satın alacağım ve orada ultimate 2 wuchang ve ultimate3mod wade serisi kalmış...
  6. F

evet biraz araştırdım çok yakın gösteriliyor kararsız kaldım tam satın alıyordum ekranla bakışıyoruz şu an:/
  7. F

8bitdo ultimate vs 8bitdo ultimate 2c vs 8bitdo ultimate 3mode

Hangisi alınmalı ve farkları neler yarım saate satın alacağım yardımcı olursanız sevinirim. Gamesir cyclone 2 de öneriliyor ultimate c2 ile kapıştırılıyor çok kararsız kaldım:/
  8. F

anladım teşekkür ederim detaylı bilgi için 1757016410 TMR joystick olması daha mı kötü oluyor? Hall efect olması iyi diye görmüştüm fakat triggerlarda. Joysticklerde hangisi daha iyi?
  9. F

anladım hocam peki https://www.whatgeek.com/products/8bitdo-ultimate-2-wireless-gaming-controller-wuchang?_pos=1&_sid=8e60b8dff&_ss=r bunun ile https://www.whatgeek.com/products/8bitdo-ultimate-2c-wireless-gaming-controller?_pos=3&_sid=8e60b8dff&_ss=r bunun pek farkı var mıdır altında stand...
  10. F

sanırım bundan bahsediyorsunuz: https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Joysticks-Switchable/dp/B0DRCV3SPH?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0&th=1 fiyatı çok pahalı geldi ve bu fiyata ultimate 3 alınıyor gibi görünüyor. Pili şarjlı mı yoksa tekrar...
  11. F

Çok yüksek ihtimalle sadece bilgisayarda kullanacağım bir oyun kolu satın almak istiyorum. Almışken de kalitelisinden güzelinden alayım dedim ki uzun ömürlü olsun. 8BitDo Ultimate serisi bayağı dikkatimi çekti çoğu kullanıcıları övüyor fakat Türkiye üzerinden fiyatlar aşırı pahalı gördüğüm...
  12. F

3000 TL'ye kadar laptop çantası

Şu anda Amazon.com.tr sırt çantasını kullanıyorum bilgisayarım 17,3 inç fakat bu çantanın gözleri, hacmi bana yeterli gelmiyor. Hatta uzun yol yaparken içinde gamepad, 2 adet kulaklık vs var iken ağırlıktan çantanın omuza takılma kollarından birisi koptu. Şu an sağlamından bir yüksek hacimli...
  13. F

Msi katana 17 b13vgk-1040xtr VS msi katana A17 b8vg-862xtr

Msi katana 17 b13vgk-1040xtr VS msi katana A17 B8VG-862XTR. Genellikle oyun için kullanacağım bir bilgisayar olacak. Sizce hangisi seçilmesi?
  14. F

60K Bütçe ile alınabilecek en iyi gaming laptop

Merhaba arkadaşlar 60 bütçe ile alınabilecek en kaliteli en performans ürünü oyuncu laptopu sizce hangisidir? Şu anda alınır mı? Bir indirim beklemeli miyim? İndirim gelmesi yerine daha çok zamlanıyor gibi. Oynayacağım oyunlar Black myth wukong, Baldurs gate 3 vb. Olacak kalite ayarlarında...
Geri