Furky34 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Sistem Çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor?

Temizlerken tek yaptığım şey küçük b bezle üstünü silmek hatta sadece temperli camı çıkarmak bile bazen görüntünün gelmemesine sebep oluyor. Birkeresinde psu değiştirdim yine olmadı çalışmıyordu bilgisayarcıda eve gelip taktığımda çalıştı hala mantıklı bişey bulamadım.
  2. F

Sistem Çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor?

Sistem 3yıldır benimle ve ben her temizliğine el attığımda hiçbirşeye dokunmasam bile ekrana görüntü vermemeye başlıyor. Ekran kartını denedik başka sistemde çalışır vaziyette. Ramları denedim onlardada sorun yok. Birkaç sfer bios pilini takıo çıkardığımda çözüldğ sorun. hiçbir mantık...
  3. F

Psu Değiştirdim sorun devam ediyor

Sadece bilgisayarcida deneyebildim görüntü alınca kapattık PC yi 1606995300 Tekrar gidemem uzak biyerdi
  4. F

her şey çalışıyor rgbler ekran kartı rgbleri herşeyim düzgün çalışıyor sadece görüntü alamıyorum 1606995065 Farklı ram taktigimizda aldım görüntüyü Rama ne olmuş olabilir 1606995066 Farklı ram taktigimizda aldım görüntüyü Rama ne olmuş olabilir
  5. F

GTX 1080amp Ryzen 5 1600 Ssd120gb 700w Zalman Psu Sorun oyunlarda yada pcyi açtığımda sinyal yok yazısı çıkıyordu ve açılmıyordu PC 1606994842 PC tamamen çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum yine oluyor 1606994843 PC tamamen çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum yine oluyor 1606994868...
  6. F

Merhaba arkadaşlar 2 3 hafta önce bir konu açmıştım PC kapanıyor diye PSU değiştir dediniz ve değiştirdim fakat sorun tamda gibi gözüküyor yine açılmadi PC psuyu taktiktan sonra ve farklı ekran kartı taktık yine olmadı en son farklı ram takınca ekran geldi Rama ne olmuş olabilir yardımlarınizi...
  7. F

Sizce Hangi Psuyu Almaliyim

https://www.incehesap.com/zalman-zm700-lxii-700w-120mm-power-supply-fiyati-45490/. https://www.incehesap.com/cougar-cgr-stx-700-700w-80-14cm-fan-power-supply-fiyati-37292 Bütçem fazla olmadığı için bunları seçtim önerilere açığım
  8. F

Görüntü Gidiyor kasa çalışıyor

PC yi kullanmayı bıraktım ekran kartına bişey olur korkusuyla ama ekran kartım aşırı serin çalısıyo gta5 watch dogs 2 gibi oyunlarda 60dereceyi bile görmüyor ekrab kartında bir sorun ihtimali varmidir
  9. F

Aklımdaki tek şey ilk 7 8 ay hicbirsey olmadı neden sonradan böyle bir şey oldu :/
  10. F

Evet Arkadaşlar nerdeyse 1 yıl önce bir PC aldım 2.el sistem şu şekilde GTX 1080 AMP extreme zotac Xpg d41 8gb single ram Asus b450mk Jd 120gb ssd Ryzen 5 1600 PowerBoost 500w Psu Son birkaç aydır oyunlardayken ekran gidiyo hala arkadaşlarımla konuşabiliyor um discorddan ama ekran gelmiyo sonra...
  11. F

PowerBoost 750w 80+ PSU

En fazla 600
  12. F

PowerBoost 750w 80+ PSU

Arkadaşlar PSU degistirmem lazım sizce bu PSU Alınır mı? yada en az 650w bı PSU onerirmisiniz fazla pahalı bişey alamam oyuzden ona göre bı öneride bulunur musunuz. Herkese Teşekkürler şimdiden
Geri