Temizlerken tek yaptığım şey küçük b bezle üstünü silmek hatta sadece temperli camı çıkarmak bile bazen görüntünün gelmemesine sebep oluyor.
Birkeresinde psu değiştirdim yine olmadı çalışmıyordu bilgisayarcıda eve gelip taktığımda çalıştı hala mantıklı bişey bulamadım.
Sistem 3yıldır benimle ve ben her temizliğine el attığımda hiçbirşeye dokunmasam bile ekrana görüntü vermemeye başlıyor. Ekran kartını denedik başka sistemde çalışır vaziyette.
Ramları denedim onlardada sorun yok. Birkaç sfer bios pilini takıo çıkardığımda çözüldğ sorun. hiçbir mantık...
her şey çalışıyor rgbler ekran kartı rgbleri herşeyim düzgün çalışıyor sadece görüntü alamıyorum
1606995065
Farklı ram taktigimizda aldım görüntüyü Rama ne olmuş olabilir
1606995066
Farklı ram taktigimizda aldım görüntüyü Rama ne olmuş olabilir
GTX 1080amp
Ryzen 5 1600
Ssd120gb
700w Zalman Psu
Sorun oyunlarda yada pcyi açtığımda sinyal yok yazısı çıkıyordu ve açılmıyordu PC
1606994842
PC tamamen çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum yine oluyor
1606994843
PC tamamen çalışıyordu fakat görüntü alamıyordum yine oluyor
1606994868...
Merhaba arkadaşlar 2 3 hafta önce bir konu açmıştım PC kapanıyor diye PSU değiştir dediniz ve değiştirdim fakat sorun tamda gibi gözüküyor yine açılmadi PC psuyu taktiktan sonra ve farklı ekran kartı taktık yine olmadı en son farklı ram takınca ekran geldi Rama ne olmuş olabilir yardımlarınizi...
https://www.incehesap.com/zalman-zm700-lxii-700w-120mm-power-supply-fiyati-45490/.
https://www.incehesap.com/cougar-cgr-stx-700-700w-80-14cm-fan-power-supply-fiyati-37292
Bütçem fazla olmadığı için bunları seçtim önerilere açığım
PC yi kullanmayı bıraktım ekran kartına bişey olur korkusuyla ama ekran kartım aşırı serin çalısıyo gta5 watch dogs 2 gibi oyunlarda 60dereceyi bile görmüyor ekrab kartında bir sorun ihtimali varmidir
Evet Arkadaşlar nerdeyse 1 yıl önce bir PC aldım 2.el sistem şu şekilde
GTX 1080 AMP extreme zotac
Xpg d41 8gb single ram
Asus b450mk
Jd 120gb ssd
Ryzen 5 1600
PowerBoost 500w Psu
Son birkaç aydır oyunlardayken ekran gidiyo hala arkadaşlarımla konuşabiliyor um discorddan ama ekran gelmiyo sonra...
Arkadaşlar PSU degistirmem lazım sizce bu PSU Alınır mı? yada en az 650w bı PSU onerirmisiniz fazla pahalı bişey alamam oyuzden ona göre bı öneride bulunur musunuz.
Herkese Teşekkürler şimdiden