furkyy isimli üyenin son içerikleri

1. F

Kingston Renegade G5 2TB PCIe Gen 5 x4 9999 TL

Gerçek indirim 12k taban fiyatı
  2. F

Çözüldü✓ PC açılımındaki Bu sorun nedir ?

Raid konfigirasyonunu düzeltmen gerek. AHCI yap ver Intel Optane Memory kapat
  3. F

Counter Strike 2 Lag sorunu

Telemetri verilerini paylaşabilir misin 2-3 dakika oynarken video çekersen daha sağlıklı olur
  4. F

2 adet monitör mü yoksa 1 adet Oled Monitör mü?

Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynamıyorsan oled gereksiz pahalı. Fakat benim param var harcıyacak yer arıyorum dersen tabi ki daha kaliteli ve keyif açısından da daha doyurucu
  5. F

27'' 1080p vs 27'' 2k

1080p 24" - 2k 27" - 4k 32" uygundur
  6. F

Yardım AOC'dan yüzüm neden gülmüyor. Sorun nerede?

Hayır 1080p
  7. F

Tabi kablo denedim, hatta ups'e de sahibim elektrik konusundada bi sorun yok yani akımdır dalgalanmadır vs etkilenmez. Birde ayrıca bu monitör dışında 2 tane Samsung monitör bağlı bilgisayara onlarda bunlara benzer bi sıkıntı yok
  8. F

Öncelikle herkese iyi forumlar, 2 sene önce AOC CQ27G2U monitörüne sahiptim, monitörü yeni aldığım zamanlarda DP portu üzerinden görüntü alırken 2k çözünürlükte video izleme ve ya programlar vs kullandığımda hiç bir sorun yok. Fakat oyun oynadığımda ekran dalgalanıp kısa bir süre sonra görüntü...
  9. F

🔥İndirim ALIEXPRESS RED SWITCH KLAVYE 228 TL

Sağolasın dediğin gibi hallettim <3
  10. F

🔥İndirim ALIEXPRESS RED SWITCH KLAVYE 228 TL

Sanal kart açıp alıncaya kadar fiyatı arttı :(
  11. F

Rx570 lol fps sorunu

Bende aynı durumdan müzdaribim, Afterburner ile açıp izledim oyun %20-40 arasında GPU kullanıyor ve bunu sadece LOL'den yaşıyorum. Son 1-2 aydır bu durum söz konusu. Bi kaç kişi de daha bu sorunu duyup gördüm sanırım oyunun optimizasyonunda bi sorun var. (Resim bana ait değil ama aynı durumu...
Geri