Furnaria isimli üyenin son içerikleri

1. F

❌İndirim Bitti! 🎮 Ubisoft %85 İndirim 🔥 Ekstra HOLIDAY20 İndirim kuponu🏷️

Vallaha ben baya Forzacıyımdır ama Motorfest harbiden daha iyi ya, Forza iyi güzel de bir süre sonra çok boş hissettiriyor, Crew'de en azından bol bol içerik var FOMO derdi de yok Summit özel arabaları iki sezon sonra prestij mağazasına ekleniyor, araba sıkarsa jet, motor, bot falan da var
  2. F

2000 TL Kulaklık Önerisi (Bonus Puan geçerli)

Hocam hiç kablosuz kulaklık kullamadım, gecikmedir, ses kesilmesidir, o tarz sorunlar çıkıyor mu? Batarya ömrü ve şarj etme mevzusu nasıl oluyor?
  3. F

2000 TL Kulaklık Önerisi (Bonus Puan geçerli)

Bayadır Gamepower Jin kulaklığı kullanıyorum, açıkçası ses ve mikrofon kalitesi fiyat ve markaya göre gayet iyi fakat uzun süredir kullandığım için derisi soyuldu ve yenisini bulamıyorum ve çok terletip kaşındırıyor, ses ve mikrofon kalitesi güzel, uzun süreli kullanımda çok rahatsız etmeyecek...
  4. F

SAPPHİRE 9060XT 16GB ALINIR MI?

Gerek yok hocam, bende de 5060 laptop var şuan 1440p'da bile oynadığım şeyler için yetiyor, bundan önceki 4060 laptopum da aynı şekilde, oynadığın oyunlarda aldığın performanstan memnunsan bence hiç uğraşma, daha çok para biriktirip ilerde daha büyük bir yükseltme yaparsın
  5. F

SAPPHİRE 9060XT 16GB ALINIR MI?

Bence yapmaya değer bir yükseltme ama tam verim almak için 1440p'ye geçmek daha iyi olur
  6. F

❌İndirim Bitti! Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

Bende sıfır Core 5 210H ve 5060'lı Excalibur var ama yetmiyor galiba hiç birine.
  7. F

4060'lı HP Victus 16'yı 5060'lı Excalibur G870 ile takas etmek mantıklı mıdır?

Yok ya şimdiye kadar Monster, Victus şimdi de bunu almış oldum öyle çok farklı laptop denemedim, Aorus zaten bir günlüktü kullanamadım bile onu :D çok güzel laptoptu ama ya, i7 12. Nesil işlemcisi 3070ti 2k ekranı falan vardı keşke onunla devam edebilseydim hala özlüyorum
  8. F

🔥İndirim RAZER ISKUR V2 18,497 TL

Razer işkur diye okudum diyorum bu ne
  9. F

Hocam öncelikle burası doğru ağır işlemci ağırlıklı oyunlarda FPS kaybı büyük ki bu açıkçası beklediğim bir durumdu, CS oynamıyorum ama Fortnite'da denedim ki kendisi tamamen işlemci odaklı bir oyun, yanlış hatırlamıyorsam 200+ FPS alıyordum şimdi 144'ü zorluyor biraz, rekabetçi oyunlarda öyle...
  10. F

Abra A5 17.3.4'tü hocam hiç unutamam, bilgisayar gerçekten sürekli oyunlarda 98 derecedeydi, bir kere bakıma verdim, iki kere kendim değiştirdim hepsi aynıydı, anca bu bahsettiğim termal maçından sonra 90 derecelere düşmeye başladı ki onda bile çoğunlukla 95 falandı Bu arada komik olan şey o...
  11. F

Cyberpunk'da Frame generation ile olmuştu hocam, o dediğiniz gibi FG ile alakalı herhalde ama Fortnite'ta da olmuştu, Furmark denemedim hocam sonra denerim
  12. F

Ya hocam yapmayın gözünüzü seveyim herkes kendi fikrini belirtsin laf atmaya gerek yok :D De benim anlamadığım nedense her oyun 144 fps'e sabit ya, Nvidia ayarlarında bir şey yok vsync de kapalı, çözemedim
  13. F

Hocam yalan olmasın ben şu videonun yalancısıyım oradan duydum Aldım bu arada şuan hocam, RAM ve SSD'leri değiştirdik, takılıyorum şuan bilgisayarda, dereceler yüklemelerde ya da oyun açarken falan 96 derecelere falan fırlıyor ama genel olarak dereceleri 80 civarında falan takılıyor, HP'nin...
  14. F

Hocam ben çok aşırı bir ısınma görmedim Excalibur'larda ama, yine ılık taraftarlar biraz açıkçası, ortalamanın bir tık üstü gibi geldi bana, bir ara Total War Warhammer 3'de ekran kartı 85 derecelere falan çıkmıştı o biraz korkuttu ama onun dışında çok bir sorunu yoktu gibi, işlemciyi çok...
  15. F

Hocam öyle olmuş olabilir dediğim gibi ilk başta böyle bir sorun yoktu 80 dereceyi bile doğru düzgün geçtiğini gormedim, bahsettiğim MasterGel Maker'ı aldım gidiyorum şimdi bir de onu deniyeyim bakalım nasıl olacak Da galiba bu saatten sonra pek tercih hakkım yok gibi arkadaş benim Victus'a göz...
Geri