aslında nvdiadan çokta bir farkı yok bu ekran kartının
1778625066
ayrıca şuana kadar bulabildiğim en ucuz ssd bu hocam daha ucuzunu göremedim https://www.hepsiburada.com/kingston-snv3s-1000g-6000-4000mb-s-1tb-2280-nvme-ssd-pm-HBC00006TCEUL
okadarda bilgisiz değilim açık konuşmak gerekirse 13 yaşındayom ve 8 yaşımdan beri bilgisayarla uğraşıyorum önceki sistemimde 12 gb 3060Ti ve i5 12. nesil vardı yani bu trollük değilde çevreden bildiklerime ve biraz yaptığım araştırmalardan kazandığım bilgilerde yaptım saygılar sevgiler.
aynen öyle beyaz diye aldığım parçaların çoğuna bakarsanız zaten çoğu %80 oem paketlerde olan bileşenler siyaha doğru kaymaya başlıyorum yavaş yavaş :D
zaten yazın alacağım ozamana kadar güzel bir sistem varmı diye baktım önceki hafta güzel sıvı soğutucu fln görmüştüm o tarz şeyleri ucuza kapatabilirsem daha rahat edeceğimi düşünüyorum
bu sistem harbiden iyiymiş kasasını fln akvaryum yaptımmı üstünede 1tb ssd çakıcaksın miss olucak bu
1778623431
yinede saçma sapan sistem almaktan kurtandınız beni hocam teşekkürler elinize emeğinize sağlık <3
monitörüm mousem klavyem herşeyim var hatta yazmayı unutmuşum monitörüm 2k bir monitör
1778623191
çoğuna baktım bu tarz şeyler var ve zaten benimde istediğim en max olsun değilde fivem valorant vb oyunları akıcı bir şekilde oynamamı sağlaması için istiyorum
hocam nedensizce içimde nvdia dışı bir kart almak gelmiyor ama sebebini bilmiyorum nvdia dışı kart görünce huzursuz oluyorum :)
1778623032
yani çokta zorlamaya gerek yok açıkçası 50k max gibi olabilir diğer şeylerede para kalsın istiyorum