Lütfen yardım edin abimin monster pusat gamepasini bu xbox glb yani turuncuyken mavi ışık şekline geçirdim turuncuya nasıl geri getireceğim lütfen yardım edin yoksa bana çok kızacak
ets 2 de mod yüklüyorum bunlarda sıkıntı yok fakat Interios moduna geldiğimizde bu mod için özel bir uygulama var ve bu uygulama scs dosyalarını görmüyor napmam gerek win rar indirdim fakat tek bi şekilde scs dosyası olarak geliyor
laptobumda intel renk ayarları yaparken gayet normal bir şekilde yapıyorum ve valorantı iyi bir şekilde oynayabiliyorum fakat video izlerken bu benim videoyu baya bi patlama ve göz yorucu hale geliyor bu renk
ayarını sadece valorant için yapmam mümkünmü
valorant hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum gooogleye valorant şifre değiştirme yazdığımda beni güvenli olmayan bir sayfaya atıyor bunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.
1724875176
başlıktaki gibi geçenlerde geforce now aldım fakat kütüphanemde aile paylaşımlı olan oyunların tamamı gözükmüyor ve oynayamıyorum yardımcı olurmusunuz?
merhabalar son zamanlarda karşıma fazlaca bulut depolama ile ilgili şeyler çıkıyor ve haliyle bilgisayarımın depolaması düşük bulut depolama nedense çok güvenli gelmiyor sizce laptobuma ssd almalımıyım ssd almalıysam hangi ssd leri önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum